Aktywne Wpisy

Mck_98 +192
źródło: 1000043101
Pobierz
ketiow +39
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz

Kupię
źródło: 1000037242
Pobierz@parinmrokop: ???
@bruhh: @parinmrokop No i? Przecież od z-------a producentów oferuje ponad 100ml we flakonach. Poza tym zrobienie odlewki trwa 5 minut, a zabieranie 100ml w krótką podróż (tylko z podręcznym) jest bezsensowne. Na serio potrzebny wam cały flakon na jakąś np. trzydniówkę?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@parinmrokop: Wiesz co, nawet jak się wysilę i użyję 100% pozostałych mi zasobów mózgu, to nie mogę wymyślić po cholerę mi 100ml w podręcznym. Na dłuższy wyjazd to się bierze walizkę i tam wsadza większe flakony, ale po co mi takie bydle w trakcie lotu? Nawet jak zabieram tylko podręczny, to nie jadę na długo (maks 3 dni),