Wpis z mikrobloga

do 100ml można w podręcznym.

@bruhh: @parinmrokop No i? Przecież od z-------a producentów oferuje ponad 100ml we flakonach. Poza tym zrobienie odlewki trwa 5 minut, a zabieranie 100ml w krótką podróż (tylko z podręcznym) jest bezsensowne. Na serio potrzebny wam cały flakon na jakąś np. trzydniówkę?
  • Odpowiedz
większość perfum ma 100 ml żeby można je było zabrać na pokład.

@parinmrokop: Wiesz co, nawet jak się wysilę i użyję 100% pozostałych mi zasobów mózgu, to nie mogę wymyślić po cholerę mi 100ml w podręcznym. Na dłuższy wyjazd to się bierze walizkę i tam wsadza większe flakony, ale po co mi takie bydle w trakcie lotu? Nawet jak zabieram tylko podręczny, to nie jadę na długo (maks 3 dni),
  • Odpowiedz
@majkel34: na allegro masz za 123zl ze smartem. Może nie historycznie najniższa cena, ale jedna z niższych ostatnio. Ewentualnie polować na ubytek na innych portalach. Jak kupujesz w ciemno, to radziłbym zacząć od odlewki. Zapach jest dość specyficzny... dla jednych szpital i bandaże, dla drugich wata cukrowa/palony cukier. Wiem, że kobiety lubią go nosić, jest mocno dyfuzyjny i często się nos wyłącza na ten zapach ( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz