Wpis z mikrobloga

Jak się dostać do tej grupki? Przydałoby się wiedzieć "co o was piszą". Bo jak widziałem co tam się odwala z telefonu koleżanki to sobie pomyślałem "biedni mężczyźni". Grupki, które miały byś ostrzegawczymi stały się grupkami WYŚMIEWAJĄCYMI mężczyzn przez odrzucone kobiety.
Jeszcze mocno kisnę z tego, że co pojawia się post oczerniający faceta, że on taki zły i owaki... to ten facet to prawie ZAWSZE taki mega-przystojny Alvaro xD
Czyli laski lecą na takich lalusiów na potęgę a potem wielkie zdziwienie.

No i jest parę mniejszych grupek. Mój cel, dostanie się na tę największą. Ale mają jakiś specyficzny proces weryfikacji - właśnie po to by taki ja się tam nie dostał w celu ostrzegania mężczyzn za niezasłużony na nich hejt. I moje pytanie... co wpisać w tym polu? To ekran w trakcie pisania prośby o dołączenie. Mam wrażęnie, że "trzeba" tam podać jakiś tajny wpis aby adminka Cię dodała. Znając moje doświadczenie i obycie w internecie, pewnie się nie mylę i jest coś na rzeczy. Co ciekawe, laski z Wykopu będą to czytać, które mają konto na tej grupce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

One się naprawde postarały, przyjmują nowe kobiety z kont utworzonych nie wcześniej niż aż 5 lat temu :) W tym roku przebiję liczbę 5 lat na fejk-koncie i dostanę się do tej największej grupki ostrzegawczej by być tam waszym szpiegiem

#heheszki #tinder
Bunch - Jak się dostać do tej grupki? Przydałoby się wiedzieć  "co o was piszą". Bo j...

źródło: Screenshot_240asdasdasdasd

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@KitchenBanana: Musi to być konto na kobietę, nie faceta. Wystarczy znać dane jak login/hasło i konto się przywróci. Pasuje zyskać znajomych jeszcze i aby ostatnia aktyuwnosc (np. wgranie fotki) też było jakieś "w miarę", a nie np. 10 lat temu. Bo wtedy to pdoejrzane
  • Odpowiedz
@Bunch: nie warto, tam jeden i ten sam smutny kontent, albo foty chadów/botów, albo jakichś bazyli, że niby ostro ruchają na lewo i prawo
  • Odpowiedz