Wpis z mikrobloga

#debata

Jaki to jest kierwa pieprzony bezbek xDdddDDDD

Jeszcze baran pierdzieli że teraz jest taki sam ściek jak kiedyś. Tylko jak prowadził program o PIŁECZCE u Kurskiego, to jakoś mu to nie przeszkadzało xD
jaroty - #debata 

Jaki to jest kierwa pieprzony bezbek xDdddDDDD

Jeszcze baran pier...

źródło: image_2025-05-12_201154325

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Instrybutor_z_Orlenu: nie no, czysto obiektywnie ściek jest mniejszy, tylko też mało kto to ogląda... bo przez lata TVpis ludzie poszli w TVN i Polsat, młodzi tv nie oglądają a pisowcy poszli do Repuliki.

Więc po co TVP, ja się pytam? Dlaczego rząd planuje inną formę pobierania kasy na utrzymanie tego potworka? Miliony Polek i Polaków nie chcą i nie potrzebują publicznej telewizji. Można ustawę zmienić, wymusić na prywatnych nadawcach koncesjami
  • Odpowiedz
@Zgredzimierz:

Mam znajomego turbo pisowca i to co chłop jest odklejony i ma zryty beret to jest naprawdę ciekawe jak można manipulować ludźmi i tworzyć im wirtualnych wrogów :D

No niesamowite! A teraz wejdź na profil SokuzBuraka i wejdź w sekcję komentarzy.
  • Odpowiedz
@pikapikachu: o zielonka z Pikachu xP az wspomnienia z początku napaści Rosji na Ukrainę wracają, pdk.

No z tego co zauważyłem to tutaj na łykopie stanowskiego się nie lubi, a śmiali się z niego już dawno temu, sam pamiętam akcje z jego kubkami i innymi rzeczami z biedronki.
  • Odpowiedz