Aktywne Wpisy

PanMlecz +107

ZygmuntJedyny +26
Jako że niedziela to przypominam, że rosół TYLKO z ziemniakami. #gotujzwykopem #beskidy
źródło: 1000020277
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000020277
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czesc. Nie wiem kompletnie co ze soba zrobic. Wszystko co teraz opisze dzialo sie na przestrzeni 4 lat. Rzucilem studia i wróciłem do rodzinnego miasta. Probowalem nauczyc sie dziarac i w sumie to mi calkiem wyszło akurat. W między czasie pracowałem tez w roznych miejscach . Glownie u januszexow ktore dojechaly mnie ostro psychicznie.
Na tych wakacjach wyjeżdżan z tego zadupia z kobita. Ona idzie na studia a ja nie wiem. Nie udalo mi sie narazie znalezc żadnej pracy ani jako tatuator ani nie mam pomyslu co moglbym robic. Tak szczerze mowiac to nawet dziarac nie mam za bardzo juz ochoty. Przez to wszystklo ciagle szukanie sposobow na sprawienie zeby to jakos dzialalo i byly z tego pieniadze nie mam juz sily do tego. Albo nie maja miejsca w studiu albo nie szukaja praktykantow. Naprawde widze ludzi ktorzy robia na gorszym poziomie a ja jakos nie moge znalezc ani miejsca dla siebie ani klientow.
Mam o tyle szczescie w tym nieszczesciu ze mam kobite ktora o mnie dba i gdyby nie ona to juz bym sie dawno poddal. Moi rodzice tez nie zarabiaja malo wiec w razie czego moge ich zawsze poprosic o zapomoge finansową.
Ogolnie jestem zdesperowany. Chce wkoncu robic cos w czym odnosze jakies sukcesy nawet male. Nie udalo mi sie skonczyc studiow ani zostac tatuatorem. Nie osiagnalem nic.
Co byscie zrobili? Moze wrocic na studia albo jakies kursy? Coś żeby podnieść swoje kwalifikacje. Nie wiem nawet jaki kierunek wybrac bylem dobry z matmy w liceum i tyle w sumie. A kursy to tez kompletnie niebwiem kiedys cos myslalem o spawaniu ale to w sumie tez moze nie dla mnie. Nie chce znowu trafic do kołchozu.
Doradzcie cos ludzie cokolwiek
#studia#praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Przypuszczam, że jesteś w jakimś dołku życiowym, ale nie mam pojęcia, z jakiego powodu i na czym on polega. Radziłbym ci porozmawianie szczerze z jakimś rozsądnym, poważnym dorosłym - może rodzicem, nauczycielem, itp.