Wpis z mikrobloga

#friz #t5m #twoje5minut
Po wszystkich catingach mogę z całą szczerością powiedzieć, że Zbychu jest zdecydowanie moim faworytem. Ten Król (dosłownie) to objawienie tego roku. Nie opowiada jaki to jest zajebisty, jak inni uczestnicy, a jak przychodzi co do czego to nie potrafią nic pokazać. A tu gość se przychodzi na wyjebce i rozwala program. Nie jest żadnym Oskarkiem z vifonem na głowie, a zwykłym chłopakiem, z którym można by było walnąć browca pod jakąś remizą. Dzięki temu zdobył sympatię widzów - bo mogą się z nim utożsamić. Jest jednym z tych ludzi, którzy posiadają rzadki talent, że niezależnie co zrobią/powiedzą, zawsze wyjdzie to śmiesznie. Gdyby ktoś inny powiedział lub zrobił to samo co on, nie byłoby to tak dobre jak w wykonaniu Zbycha. Oglądałem wiele razy jego fragmenty i za każdym razem kisnąłem tak samo jak za pierwszym xD. W ogóle p------e, że jakieś durne filmiki, które nagrywał z ziomkami dla beki dekadę temu pomogły mu przejść casting i teraz każdy chciałby je zobaczyć.
placebo_ - #friz #t5m #twoje5minut
Po wszystkich catingach mogę z całą szczerością po...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

. Nie opowiada jaki to jest zajebisty, jak inni uczestnicy, a jak przychodzi co do czego to nie potrafią nic pokazać. A tu gość se przychodzi na wyjebce i rozwala program. Nie jest żadnym Oskarkiem z vifonem na głowie, a zwykłym chłopakiem, z którym można by było walnąć browca pod jakąś remizą.

@placebo_: Mnie na przykład uderzyło oglądając te wszystkie filmy z casingów, że na przykład było tam pełno właśnie
  • Odpowiedz
@placebo_: znam kilku takich gości w prawdziwym życiu, w intenretowym życiu Nitro gdy był w topce(i robiły familly friendly czesc kontentu) ogrywał ten sam archetyp.
Ryzykiem z tego typu osobowościa jest to zę bedzie ona uzywana do gnojenia ludzi a nie rozbawiania(XD to niktro bardzo pasuje)
Lżejsza wersja, ciete risposy niszczace morale zespołu,
Ten sam spryt moze być wykorzystywany do ślizagania sie, lenistwa, cwaniactwa.
Ogólne szanowanie glupiego cwaniactwa.
W patologicznej formie chwalnie
  • Odpowiedz