Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +567
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz

Lata stagnacji, dykty, kartonu i chaosu, bo 90 % pary i energii idzie na ten infantylny podział, a reszta spraw, które są krajową racją stanu jest załatwiana po łebkach.
Tymczasem demografia leży, służba zdrowia leży, inwestycje leżą, system emerytalny leży, budżet leży, armia leży, procedury i funkcjonowanie kluczowych instytucji leży, elektrowni atomowych nie ma, szybkich pociągów nie ma i nic właściwie nie ma oprócz tego co wypracują zwykli obywatele. Jak są jakieś klęski, powodzie, covidy, rakieta spadnie to pokazuje się od razu kompletny chaos i niewydolność aparatu państwowego.
A tymczasem te dwa najgorsze raki Polskie mają widzenie tunelowe i są skupione tylko na sobie. I mówię o jednym i drugim raku. Jak PiS rządził to też było tylko widzenie tunelowe na tych drugich i tylko rzucanie jakimiś socjalami na odlew, żeby się ludzie odpieprzyli i można się było zająć animozjami Kaczora.
Teraz jest to samo. Nic nie jest robione tylko marnowanie czasu na komisje i przesłuchania, z których nic nie wynika i robienie pokazówy jak to "złodzieje z pisu są ciągani i rozliczani", a potem ten ciągany ma zdejmowane kajdanki po pół doby, kamery wyłączają, wraca do domu, otwiera w-----y, kładzie nogi na stół i odpala TV.
#polityka #polska #gospodarka #wybory #inwestycje #cpk #bekazpisu #bekazpodludzi
@MakiawelicznyAltruista: Gdzie? W Polsce?
źródło: 1000035770
PobierzTo tylko z-------------m polakom zawdzięczami, a politycy tylko to zazwyczaj utrudniali.