Wpis z mikrobloga

@Pralko-suszarka: Jakis rok temu pisałem z?16 sama?pisała wysłała zdj nawet Cipy raz się udało dzwoniła. Na spotkaniu nawet z nią przelizalem ale po spotkaniu 2 -3 tyg laska zaczęła mnie olewać i odpisywać raz na tydzień potem miesiąc I ghost. Więc to co pisze a zrobi to różnica jest. A że jestem doświadczony z małolatami 16 lvl to wierz mi spotkasz się potrzymasz za rękę a po spotkaniu nie będziesz
  • Odpowiedz
Oj będę cisnął tego 6obcy by mi się jakaś małolata trafiłą z moich okolic, do której mógłbym zajechać i pomącić takiej w główce IRL

@Pralko-suszarka: 6obcy to nie portal randkowy. Gratulacje, między innymi przez takich jak twoja osoba nie da się tam praktycznie normalnie pisać. Już nawet nie pisząc o tym, że nawet jak masz 20-kilka lat i jesteś normalny to wyrywanie takich @Geralt678 dzieci z perspektywy twojej jest
  • Odpowiedz
W jaki sposób niby? Co to znaczy "normalnie pisać" wg ciebie?

@Pralko-suszarka: Nie pal głupa. Normalne pisanie czyli przede wszystkim nie wchodzenie tam z myślą, że wyrwiesz sobie jakąś małolatkę co dokładnie tutaj opisujecie. Przez takich jak wy 6obcy z normalnego miejsca w internecie gdzie dało się normalnie pisać z ludźmi stało się przestrzenią gdzie potrafi być ponad 5 tysięcy osób z czego zdecydowana większość umie napisać tylko M lub
  • Odpowiedz
@Cztero0404: przecież laski też tam szukają chłopów. I nie, spermieniem je do tego zniechęcasz. O to właśnie chodzi, żeby NORMALNIE z nią rozmawiać. Więc nie kto ci tu co psuje, skoro małolaty same tam szukają facetów
  • Odpowiedz
przecież laski też tam szukają chłopów. I nie, spermieniem je do tego zniechęcasz. O to właśnie chodzi, żeby NORMALNIE z nią rozmawiać. Więc nie kto ci tu co psuje, skoro małolaty same tam szukają facetów

@Pralko-suszarka: Przestań kłamać, tak to sobie możesz pisać komuś kto tam nigdy nie wchodził, nie mi. Nie małolaty tam szukają facetów a faceci często 25-30+ lub starsi nawet szukają tam małolat twierdząc, że jest odwrotnie
  • Odpowiedz
@Cztero0404: czy ty masz nawalone coś we łbie? xD

Nie małolaty tam szukają facetów

@Cztero0404: Czyli tam pewnie nigdy nie byłeś XD Przecież jakby faceci tylko szukali, to by nikogo nie znajdowali. No chyba skoro małolaty są chętne na spotkania itd. no to znaczy że też szukają xD co za typ, logiki cię chyba
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka:

Czyli tam pewnie nigdy nie byłeś XD Przecież jakby faceci tylko szukali, to

by nikogo nie znajdowali. No chyba skoro małolaty są chętne na spotkania itd. no to

znaczy że też szukają xD co za typ, logiki cię chyba nikt nie uczył.

Chłopie, zejdź na ziemię. Ja tam wchodziłem już 10-12 lat temu jeszcze jak chodziłem do gimnazjum, większość z was wtedy jeszcze nie wiedziała na o istnieniu tego prawdopodobnie. Nie, małolaty
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka:

A bo ty tak uważasz?

Nie, bo sam rozmawiałem z tymi małolatami na ten temat. I jeśli każda mi odpisuje, że od razu się rozłącza jak ma z wami styczność to nie jest jednostkowy przypadek jakiś.

Pisz cały czas "K" i zobacz ile razy będziesz skipowany
  • Odpowiedz
Nie, bo sam rozmawiałem z tymi małolatami na ten temat.

@Cztero0404: Ano tak, rozmawiałeś ze wszystkimi możliwymi małolatami XD No ja też rozmawiałem i mam m.i.n na snapie tą z tego wątku która chce się ze mną spotkać xD

I jeśli każda mi odpisuje, że od razu się rozłącza jak ma z wami
  • Odpowiedz
Jakimi "nami"? Znowu to samo co w tamtym wątku, trzeci raz tłumaczyć nie będę, bo idiota widzę nie zrozumie co się do niego pisze

@Pralko-suszarka: Wami bo absolutnie niczym się nie różnisz od osób które nazywasz creepami.
  • Odpowiedz
Ano tak, rozmawiałeś ze wszystkimi możliwymi małolatami XD No ja też rozmawiałem i mam m.i.n na snapie tą z tego wątku która chce się ze mną spotkać xD

@Pralko-suszarka: Rozmawiałem z ich wystraczającą ilością. Dla zdecydowanej większość małolatek jesteście bandą obrzydliwych desperatów.
  • Odpowiedz
Gdzie ci tłuku

@Pralko-suszarka: Masz 33 lata i jedyne co potrafisz to kogoś sfrustrowany zwyzywać jak ci prawdę napisze. Od 15 roku życia w górę ''tłuku'' nie w dół, naucz się czytać ze zrozumieniem. Lądujesz na czarnej liście więcej nie zamierzam z tobą dyskutować bo na to nie zasługujesz zwyczajnie albo jesteś trollem albo debilem.
  • Odpowiedz