Wolvi666 Wolvi666 4 godz. i 22 min temu 119 + #bekazkonfederacji #polityka Widzę, że u Memcena stabilnie źródło: GqgWLeuXgAAcbRG Pobierz
Shadovek Shadovek 4 godz. i 15 min temu via Wykop 0 + @Wolvi666: "Nowa jakość w polskiej polityce"Nowa jakość gówna
Bujak Bujak 4 godz. i 13 min temu via Wykop 175 + @Wolvi666: gość ma KANCELARIĘ PODATKOWĄ, a nie potrafi złożyć sprawozdzania finansowego swojej partii. Chryste Panie.
Kermit11 Kermit11 3 godz. i 15 min temu via Wykop 1 + @Bujak: może potrafi, ale nie chcę z jakiegoś powodu, partie można założyć jeszcze raz z tą samą nazwą
St4nleys St4nleys 3 godz. i 10 min temu via Android 2 + @Wolvi666 wymarzony minister finansów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bujak Bujak 2 godz. i 50 min temu via Wykop 13 + @Kermit11: po co pod tą samą. Po Nowej Nadziei będzie Imperium Kontratakuje
jozef-dzierzynski jozef-dzierzynski 2 godz. i 36 min temu via Wykop 3 + @Wolvi666: niech zgadne - zrobili to specjalnie zeby mogli teraz kwiczeć - chrum kwii reżym tuska chce mnie zniszczyć bo sie nas boją, tej sily nie powstrzymacie, głosujcie na sławka bo ma najwieksze szanse pokonać trzaskowskiegoxDDDD
MiedzygalaktycznyMors MiedzygalaktycznyMors 2 godz. i 28 min temu via Wykop 0 + Widzę, że u Memcena stabilnie@Wolvi666: PiS mści się za atak na Nawrockiego. Jarosław takich rzeczy nie zapomina...
D00D00 D00D00 2 godz. i 24 min temu via Wykop 2 + @Wolvi666: kwiiii lewactwo atakuje kruczkami prawnymi mesjasza polskiej polityki
JuliuszSlowacki JuliuszSlowacki 2 godz. i 23 min temu via Wykop 0 + po co pod tą samą. Po Nowej Nadziei będzie Imperium Kontratakuje@Bujak: jakby nazwa partii miała odzwierciedlać jej jakoś to memcen musiałby ją nazwać „ostatni jedi” xD
Widzę, że u Memcena stabilnie
źródło: GqgWLeuXgAAcbRG
Pobierzźródło: image
PobierzNowa jakość gówna
niech zgadne - zrobili to specjalnie zeby mogli teraz kwiczeć - chrum kwii reżym tuska chce mnie zniszczyć bo sie nas boją, tej sily nie powstrzymacie, głosujcie na sławka bo ma najwieksze szanse pokonać trzaskowskiego
xDDDD
@Wolvi666: PiS mści się za atak na Nawrockiego. Jarosław takich rzeczy nie zapomina...
@Bujak: jakby nazwa partii miała odzwierciedlać jej jakoś to memcen musiałby ją nazwać „ostatni jedi” xD