Wpis z mikrobloga

Dobra, dość lecenia w c---a i p---------a, że urlop.

Roboty ni c---a k---a od 1 maja, CV nie ma nawet jak wydrukować, bo wszystkie drukarnie biorą 1zł za kartkę, a bieda aż piszczy plus wypłata dopiero dwudziestego.

Co robić, w tej sytuacji? Jakieś rady? Agencje pracy lecą w c---a, zapraszają na rozmowy by na nich powiedzieć "niestety wycofali część ofert, nic dla pana nie mam", na OLX po wysłaniu CV nikt nie oddzwania, dzwoniłem do paru firm ochroniarskich, też zero odpowiedzi

#przegryw #praca #pracbaza #neet #kolchoz #problemypierwszegoswiata
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuanPablitoSegundo_2137: Nikt nie broni zwiększać interesu. Jak będziesz mieć klientów na 5000 - 10000 zł miesięcznie, to już pewnie sobie założysz normalnie JDG i będziesz płacić ZUS i podatki. Chociaż z tego co piszesz, sory ale daję sobie rękę uciąć że nawet nie zaczniesz z niezarejestrowaną.
  • Odpowiedz
@12lat25cm: sama robota nie, ale nie dałem k---a rady psychicznie jak dzień w dzień kierownictwo przychodziło i darło japę, że "Ty anon nic nie robisz w tym sklepie!" dosłownie wypełniając obowiązki z umowy (miałem rozkładać towar na dziale nabiału to rozkładałem. Jak mi brakło czasu to próbowałem zostawać po godzinach, bo i tak czekałem aż znajoma skończy robotę) i z tego co wiem, nie było planów by mnie zwalniać ani
  • Odpowiedz