Aktywne Wpisy

Charlie666 +41
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Megasuper +76
Obczaj to żabka to teraz też drukarnia XD
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W przeciągu dwóch lat miałem:
- 2 tyg umowy o pracę przy sprzątaniu na Termach (pozdrawiam Clar)
- półtorej miesiąca UZ przy sprzątaniu parkingu przy biurowcach na Malcie (pozdrawiam oburzonego mokebe o to, że stwierdziłem iż na taki mróz będzie mrożoną czekoladą, co miało być kiepskim bo kiepskim ale żartem a nie obrażą, przez jego zostałem zwolniony)
- 9 miesięcy UoP na pół etatu przy
ja drukowałem w ubezpieczalni losowej
@JuanPablitoSegundo_2137: A co umiesz robić? Jakie masz wykształcenie? Jakie kwalifikacje? Jakie umiejętności?
źródło: 1
PobierzA jakie ma to znaczenie, gdy szukam jakiejkolwiek roboty, żeby płacili? Mam doświadczenie w sprzątaniu i na magazynie chociaż typa z orzeczeniem na to drugie nie wezmą (cudem zdarzył się ten Amazon) i nie szukam też niewiadomo jakiej roboty, a prostej, huopskiej nawet w kołchozie za 15 zł brutto przy pracy 16h
W teorii nie muszę, ale co z tego, jak dosłownie dzwonię gdzieś to nikt nie odbiera a wysyłam CV to albo brak odpowiedzi, albo "odezwiemy się do *wpisz sobie dogodny dzień albo koniec tygodnia*" bez żadnego kontaktu później?
źródło: CV-MarcinWinter
Pobierz@JuanPablitoSegundo_2137: Jak nie boisz się fizycznej pracy i kontaktu z ludźmi, to wystaw się na olx / fb grupkach i innych miejscach, że posprzątasz mieszkanie lub zadbasz o ogród. Też mieszkam w Poznaniu i korzystam z pomocy pań sprzątających, np raz w miesiącu. Ludzie w dużych miastach teraz mają kasę ale nie mają czasu / są leniwi. Możesz to wykorzystać i zamiast szukać gównianych prac, spróbuj
@JuanPablitoSegundo_2137: Wygoogluj "działalność nierejestrowana" - jak masz mniej niż 3500 zł miesięcznie, to nawet nie trzeba nic robić ani w ogóle się z tego rozliczać.