Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
Damianowski +31

Mam od dawna Endera 3v3 KE. Od początku nie było z drukarką praktycznie żadnych problemów.
Dzisiaj zmieniłem dyszę ze standardowej, oryginalnej 0.4 na 0.8. Myślałem, że to będzie coś ala RAZ-DWA i cyk, jest.
Ale nie. Zmieniłem dyszę, w Creality Print wprowadziłem nowy seting pod 0,8 i klops. Drukarka najpierw zaczęła walić błędami (2111 unkown coś tam) potem się z tym uporałem, no to znowu nie wiem dlaczego drukarka od strzała zaczyna drukować, zamiast (jak zawsze wcześniej) puścić najpierw kreskę filamentu na stół z lewej strony.
Jakoś to ominąłem no to znowu teraz filament, który na dyszy 0.4 drukował się idealnie, tak teraz "drukuje" tak jakby był on dosłownie gazowany.
Walczę z tym już chyba 4 godzinę i zostawiam to sobie na jutro.
Chciałem tylko zasięgnąć porady, co gdzie i jak ustawić, żeby było "dobrze". Bo pewnie coś robię źle.
Na necie nie znalazłem praktycznie NIC odnoścnie zmiany jakichkolwiek ustawień - na YT wszyscy radośnie zmieniają dyszę na większą i CYK - od razu chwalą, że drukują wszystko 2x szybciej ლ(ಠ_ಠ ლ) W-T-F?
Ktoś coś?
@NieWiemWiecSieWypowiem: a jest wilgotny