Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +12
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

#ps5 #ps4 #demonssouls
źródło: GemRaOZaCMhGxQ9dRhnQQyT5
PobierzZ kolei Dark Souls 1 chciałbym zostawić na sam koniec, bo miejscówki tam mi się tak strasznie nie podobają, że graniczy z pewnością, żebym to porzucił.
Największym wyzwaniem jest dojście do samego bossa, bo na każdą lokacje przypada jedno ognisko i prawie nie ma skrótów, więc jak zgniniesz to musisz cały etap powtarzać od nowa.
Sama walka z bossami w dużej mierze jest trywialna i nie stanowi większego wyzwania, a same walki łatwo exploitować. Często też do pokonania bossa konieczne jest zastosowanie konkretnej metody