Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Heh. Powiedziałem ojcu że wykupiłem sobie AC do swojego auta. A ten kazał mi się popukać po głowie bo to są złodzieje i AC gowno mi da i w ogole strata pieniędzy. On nigdy nie miał AC i nic mu się nie stało więc po co kupować XD
Kocham takie p---------e.
#samochody #motoryzacja #ubezpieczenie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pokaż nam do jakiego AUTA sobie wykupiłeś AC

@onflashback: A czy to ma znaczenie jakie auto? dla jednego 10 tysięcy a dla innego 200 tysięcy będzie uznawane jako ,,duży wydatek" i ,,w sumie warto, szkoda być tyle w plecy jak coś odwalę".

Zresztą nawet jak dla Ciebie nie warto to niektórzy tak sobie zniżki zbierają, śmiesznie tanie AC na stare auto żeby w kilka lat sobie wyrobić zniżki i mieć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-szermierz-47: Tak samo uważam, jeżdżę codziennie, od 17 lat mam prawo jazdy. Przejechałem około 400kkm. Uczestniczyłem w dwóch dość poważnych wypadkach i trzech kolizjach. Żadne zdarzenie nie było z mojej winy, więc wszystko z OC sprawcy.

AC z gapem to do nowego auta ale chodzi o kradzież...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
samodzielny-przewodnik-45: @sayanek

A czy to ma znaczenie jakie auto?

Ma, przy tanim nie opłaca się walczyć z ubezpieczalnią lub warsztatem, nie wypłacą ile trzeba, naprawią kiepsko i dalej jest się stratnym, więc lepiej odkładać sobie składkę.

Np. stare auto nie miało rdzy, po naprawie z OC w miejscach gdzie robili zaczęła później wychodzić, zostało się auta pozbyć po taniości, tyle dobrze, że z OC, bo płacić za to
  • Odpowiedz