Aktywne Wpisy

Polasz +348
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +151
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

Podnieś cennik 300% gadając farmazony o jakości i supporcie 24/7
Nie ogarniaj infry netmarku dotyczącej SSL.
Tydzień przed wygaśnięciem SSL dostaję monity że się nie odnowią - Support ? Spokojnie wszystko się odnowi.
Mój #hosting leży już 10 dni na 2 kontach.
Nikt nie wie jak rozwiązać problem.
Może jeszcze 200% podwyżki i się wszystko naprawi ?
Dokładnie to samo było z #linuxpl #linuxplcom, które zostało wykupione przez #cyberfolks.
Po takim przejęciu trzeba od razu uciekać gdzie indziej.
@mk321: Kurcze, a ja z cyberfolks mam pozytywne doświadczenia, jak przejęli ostatnio kei.pl też bez problemów. Support techniczny jest od ręki. Cenowo wiadomo - jak potrzebujesz duży hosting 2TB, to oferty home.pl nic nie przebije.
@netmark_pl: Ale ja nie chce Waszej pomocy tutaj. Tylko ostrzegam innych. W supporcie sa 2 odpowiednie tickety "w realizacji" i ciagle mam czekac bo "problem bardzo zlożony" . Poszukajcie sobie ticket z nazwa "SSL" w temacie to bedziecie widzieli o co chodzi. Chyba, że to też Was przerasta ?
@netmark_pl: Nie będę nic z Wami przez wykop.pl załatwiał. Poważni jesteście ? Czekam na rozwiązanie problemu tam gdzie go zgłosiłem czyli. PANELU KLIENTA netmark.pl
@mk321: linux.pl również został przejęty przez nazwa.pl
Ja mówiłem o linuxpl.com. To już nie
Pewnie chcieli ci dać kupon rabatowy, żebyś nie robił burzy xD
Jeden przestanie krzyczeć, to może reszta się nie zorientuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Mamy dwie wiadomości, dobrą i zła. Od której zacząć?
- Od
@mk321: Nawet nie wiedziałem, że linuxpl.com to też był hosting. Tak, miałem na myśli linux.pl. Jak spojrzysz na netmark to też w stopce mają netmark.pl sp. z o.o., ciekawa taktyka nazwy.pl aby zakładać spółki łudząco podobne do poprzednich właścicieli. Nawet strony w netmarku i linux.pl są identyczne
SSL ogarneli za pomoca… darmowego lets encrypt 🤣 po prawie 2 tygodniach