Wpis z mikrobloga

Ogląda ktoś "zróbmy sobie dom" na #tvn?
To taki program, że 6 par dostało 3 rudery do remontu (jedna na dwie pary) i remontują we własnym zakresie, wygrana para dostanie swoją ruderę na własność xD bo #kredythipoteczny jest taki drogi, że tvn musi pomóc.

jestem w trakcie 3 odcinka i o ja p------e, jakie to jest cringowe. Pary dobrane pod dramy, totalnie się nie dogadują, jest np. Areczek programista suchoklates, a w drugiej parze - mega skoksowany gość.

Jak tam nikt nie zginie, to będzie sukces. Wzięli się za wyburzanie, potykają się o gruz pod nogami, chodzą po dachu przybudówki którą właśnie wyburzają xD

Po wyburzeniu zrobili im zbiórkę i sprawdzili, czy w ogóle umieją używać wyrzynarki, wkrętarki xDD

#budownictwo #budowlanka #zrobmysobiedom
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smalu Obejrzałem. Jest to zrobione pod show i dymy. I dobrze, bo po to się to ogląda. Jakbyśmy oglądali profesjonalistów, to oglądalność byłaby nikła, jeśli projekt niczym by się nie wyróżniał. Na uspokojenie polecam obejrzeć wielkie projekty na canal plus online.
  • Odpowiedz
  • 0
Oczywiście, jak się okazało pod koniec trzeciego odcinka - nie remontują tego całkowicie sami, tylko wpadają na poszczególnych etapach...trochę "powyburzali", w kolejnym odcinku będą już mieli ocieplone ściany i g-k w środku...
  • Odpowiedz
@smalu: @wbrewprawdzie obejrzałem 4 odcinki zaległe na player i zastanawia mnie jedno, bo tam nie ma wprost powiedziane że 3 domy wygrają, głośno by o tym gadali, powiedziane jest że jedna para wygra dom.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrBeast: no właśnie też to rozkminiam, bo przecież tylko jedna para wygra - i to jeden dom. Pozostałe dwa zostaną sprzedane na wolnym rynku przez TVN Development Sp. z o.o xD
  • Odpowiedz
  • 2
@MrBeast: ma to sens, patrząc jak te profile do g-k krzywo położyli, albo na makietę tej pary uwielbiającej styl glamour xD

poza tym, kisnę z tego typa, który jeździ tym rowerem towarowym i wozi w środku swoja żonę :D ale on musi być ciężki do życia i współpracy.
  • Odpowiedz