Wpis z mikrobloga

Ktoś wie po ile chodzi te Białko w Biedronce? Bo znajomy coś mi wspominał że poniżej 5 dyszek jest w sklepach, a ja zawsze po 55 zł kupowałem. Przy okazji, w sklepie firmowym Mlekovity jest taniej, czy tak samo jak na pułkach dyskontów?

#bialko #mikrokoksy #silownia #odzywianie #biedronka #mirkokoksy #mlekovita #zakupy #jedzenie #suplementy
michalxd21 - Ktoś wie po ile chodzi te Białko w Biedronce? Bo znajomy coś mi wspomina...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: Na allegro jest ~50 zł jak masz smarta także oszczędność znikoma. Smaki mlekovity są znośne? Bo zazwyczaj trafiam na walące chemicznym zapachem (inne firmy).
  • Odpowiedz
@michalxd21: Nie wiem jak z białkiem, ale wiele produktów dla biedry jest specjalnie robionych i to taki syf, że ja p------e. Jakbym miał mieć 5-10 różnicy miedzy czymkolwiek z biedry, a nie z biedry to wybór jest prosty ;d
  • Odpowiedz
  • 1
@aresius: dla mnie git, ale ja też wymagający nie jestem. też biorę je bo zawsze problem mam by dobić w diecie do tych 188g co mam zalecane, nawet w shakerze tego nie rozrabiam tylko ubijaczką w kubku, więc mój smak może się różnić od innych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@michalxd21: 49,90 najtaniej widziałem ale teraz chyba zawsze powyżej 50, z tym że truskawkowego to nie widziałem nigdy.
W sklepie firmowym czasami masz promki, raczej częściej z powodu krótkiej daty ważności i na normalne opakowania ciężko, ale te saszetki po jednej porcji kiedyś trafiłem po 1 zł, więc spoko.
W Lewiatanie czasem też jest białko z mlekowity.
  • Odpowiedz
@aresius: te co piłem to bardziej mleczne, bezsmakowe lepsze niż te z innych firm, a w smakowych mniej było czuć ten dodatkowy smak. Więc zależy kto co lubi i pewnie zależy od partii itd.
  • Odpowiedz