Wpis z mikrobloga

@Alzena:

wyjdź z piwnicy na miasto i popatrz jak wyglądają pary które mają dzieci xD tam nie ma żadnych chadow tylko normalni kolesie.

To proszę Cię, odpowiedź na proste pytanie. WIększość życia spędziłem w Polsce powiatowej (i to powiecie ≤20k), więc się na niej skupię i jak odpowiesz na to, że w miejscu, gdzie raczej nie ma wyboru dużego, bo wszędzie daleko i gigantyczne wykluczenie komunikacyjne (autobus dojeżdza max. do
  • Odpowiedz
@WscieklyIRozjuszonyManlet jakie wy macie spaczone postrzeganie rzeczywistości. Facet który traktuje swoją kobietę jak człowieka jest beciakiem xD Wyśmiewasz i drwisz z facetów, którzy tworzą trwałe relacje, bo sam jesteś emocjonalnie upośledzony więc wmawiasz sobie, że to oznaka siły. Nikt cię nigdy nie chciał, więc udajesz, że to wybór.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137 klasyczny przykład frustracji ubranej w pozory analizy społecznej. próbujesz udowodnić, że „tylko wysocy mają szansę”, bo sam nie odniosłeś sukcesu w relacjach i szukasz winy wszędzie, tylko nie w sobie.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137 próbujesz zagrać kartą „jestem normalny, tylko świat mnie odrzuca”, żeby wzbudzić współczucie.
Masz spaczone postrzeganie, bo winisz wszystkich dookoła za to, że nikt nie chce relacji z kimś, kto wylewa pogardę a potem płacze, że jest sam.
  • Odpowiedz