Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +579
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz
nightmeen +134
Budowa zamku w Stobnicy rozpoczęła się w 2015 r. i od początku wzbudzała kontrowersje, głównie ze względu na jego lokalizację. Zamek liczy ponad 70 m wysokości i około 200 m długości. Budowla ma 15 kondygnacji, a wysokość każdej z nich równa jest dwóm standardowym piętrom w typowym budownictwie mieszkalnym. Jego waga wynosi około 0,5 mln ton, a w samym zamku znajduje się aż 200 klatek schodowych.
Zamek położony jest na obrzeżach Puszczy
Zamek położony jest na obrzeżach Puszczy
źródło: DSC_0376
Pobierz

Do trójki i czwórki daleko ale to czwórka czerpie garściami z dwójki.
Wiejska potańcówka z zamku rycerza i żeńskie bity, uwielbiam wszystkie motywy są świetne choć uważam że zamek Czarodzieja odstaje od reszty najbardziej
Podoba mi się to jak świetne rzeczy zostały wplątane w soundtrack – JE Nietzsche, Psalm 2 czy 115
Motywy czarodziejki sztosik, motywy czarnoksiężnika sztosik zawsze chce mi się wyć po niemiecku ale wolę ten motyw pa ram pam pam pam, opera barbarzyńska wielki plusior za źródło wielkiego,
Motyw nekropoli genialny ten instrumentalny, uśmiechnięta nekromancja
http://youtube.com/watch?v=GjS_H0xzg9g&ab_channel=GoldenE89
#heroes3 #homm3 #heroes2 #homm2
Motyw grass / nostaligia - najlepszy.
Mocno brakuje opcji czekania.
Ale za to w drugiej części rzdczywiście bohaterowie mogą ździałać coś przy pomocy magii - mam tutaj na myśli czary zadające obrażenia, które są w stanie coś zrobić. W trójce czary to głównie wspomagacze, bo te ofensywne zadają o wiele mniej obrażeń w porównaniu do liczby punktów życia jednostek
Wyładowanie łańcuchowe i armageddon to raczej dalsza cześć gry. W drugiej części postać która miała spell power na 4 już samym piorunem mogła coś zdziałać.
W trzeciej części jednostek było tak wiele (co przekladało się na więcej punktów życia) że samymi czarami niskiego poziomu ciężko było coś zdzialac
Może i wynikalo to trochę z balnansu a trochę z tego że autorzy chcieli zmniejszyć poziom frustracji. Komputerowy przeciwnik który zaatakuje, strzelo