Wpis z mikrobloga

Mirki, co myślicie o tym garniturze: https://giacomo.pl/do/item/GX_01050A80GSA/Garnitur-BRUNO-01050A80GSA

Skład to wełna, podszewka niestety 56% poliester, reszta wiskoza.
Kamizelki nie chcę, a spodnie + marynarka wyjdą około 2500zł. Warto? Kolor spoko? 
Jeżdżę od kilku dni po #wroclaw szukając garnituru - ten przymierzałem i wyglądał ok, ale nie jestem jeszcze przekonany na 100%

#garnitury #modameska #wesele #garnitur
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Malchos Brązowy nie jest szczególnie uniwersalnym kolorem, szukasz na własny ślub? Wówczas granat/grafit. A jak to garnitur nr 2 lub 3 to jest ok, choć osobiście nie siedzi mi ta stylizacja kompletnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Iudex Tak, na swój ślub. Koloru też się właśnie trochę obawiam, nie chciałbym żeby za 2 lata był już totalnie niemodny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Malchos a byłeś w Diuk we Wrocławiu? Mój mąż szył tam na zamówienie garnitur, świetnie mu doradzili z kolorem, ksztaltem itd. Ogolnie mega obsługa jeśli chodzi o garnitury.
  • Odpowiedz
@Malchos: granatowy najbardziej klasyczny, ale to twój ślub, więc ma się podobać przede wszystkim tobie (no i twojej przyszłej żonie). Mamy 2025, nie przyjedzie policja na wesele jak się ubierzesz w inny kolor.
  • Odpowiedz