Wpis z mikrobloga

@nocnica: w liceum miałem ale nie pamiętam czy od 1 klasy, okolice 2000-2001. w sumie nawet wcześniej jakiegoś alcatela miałem ale nie pamiętam czy był mój czy tak ogólnie w domu
  • Odpowiedz
@nocnica: Ja w sumie też, początek lat 2000. Ogólnie to się może dziś trochę nie mieścić niektórym w głowie, ale w tamtych czasach było trochę ludzi młodych, którzy mieli bekę z komórek, komputerów itd. traktując to jako jakiś sztuczny wtręt w prawdziwe życie. Pamiętam jak w liceum pojawiła się pierwsza osoba, która ostentacyjnie gadała przez telefon, taka gruba pozerka drąca japę. ludzie patrzyli na nią z mieszaniną pogardy, politowania i
  • Odpowiedz
@nocnica: Początek lat 2000. Dziadek miał Nokię 3310 z numerem telefonu. Używał jej tak rzadko, że dał mi. Nokię mam dalej schowaną w piwnicy, numeru używam do dzisiaj i nigdy nie zmieniłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
Najlepsze były te kabury do paska coby było widać że ma się komórę i oczywiście koszulki tak powyciągane aby było widać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: LG K26 - małe, lekkie, 3 kolorowe tapety i bodaj tyle samo dzwonków polifonicznych xD było to w okolicach 2009 roku, nie chciałam, ale i tak musiałam nosić przy dupie
  • Odpowiedz
@nocnica: kupiłem sobie sam z oszczędności w 2004 chyba. Jakiś Ericsson z klapką jak dobrze pamiętam. Parę lat później, chyba w pierwszej klasie gimbazjum mama mi kupiła nokie 3100 i to był lans p------j.
  • Odpowiedz