Aktywne Wpisy

Seshu +15
Kamera zamontowana, teraz wypozycjonować. Nie ma opcji że korkin się wespnie jak na nanga parbat (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#danielmagical #chlopakizraszei
#danielmagical #chlopakizraszei
źródło: IMG_5655
Pobierz
baleroni +4
jak znalezc przyjaciol

Poza tym moim zdaniem to takie trochę wychowywanie indywidualisty. No, ale jak dzieciaki lubią te zajęcia i chętnie na nie uczęszczają to bardzo dobrze.
Czasami takie podwożenie dziecka koreluje z tym, że rodzice w domu nie dają dziecku żadnych obowiązków, typu sprzątanie, mycie naczyń- pakowanie zmywarki, proste gotowanie, majsterkowanie, pranie, itp. Później taki młody człowiek nie umie tych podstawowych rzeczy, bo rodzice za niego wszystko robili. Podróż do szkoły też jest już takim pierwszym obowiązkiem.
Ja rozumiem, że jakiś rodzic ma po drodze
Komentarz usunięty przez autora
Czyli gotowanie, sprzątanie, załatwianie spraw, czy zmusiła do nauki naprawy kranu, czy też malowania ścian.
Kiedy jej brakło, nie obudziłem się z ręką w nocniku.
Dziś patrzę na niektórych znajomych, których rodzice we wszystkim wyręczali, to istna porażka.
Jedzenie gotowe z marketu, bo nawet ziemniaków nie
To jest wieczne gadanie, a bo za naszych czasów…. 30 i 60 lat temu rodzice mieli jeszcze bardziej w------e na dzieci, mój ojciec to nie wiedział kiedy mam urodziny czy w której klasie