@CZESARZ_INTERNETU: myślę że popularność Książula nie bierze się z tego że ma "talent' do oceniania kebabów, tylko bardziej z tego że chłop ma gadane i wydaje się być sympatyczny. Z drugiej strony widziałam tylko parę fragmentów jego filmików, ale zdążyłam tak go odebrać, no sama z siebie bym nie oglądała bo niezbyt mnie to interesuje xd
@Fichtner: dno intelektualne bo ktos krytycznie podchodzi do "typowego" zarcia, wiadomo, jakby robil tak z restauracjami w ktorych z 80% spoleczenstwa nie ma nawet szans zjesc, to by bylo dobrze i intelektualnie xd
@Flypho mordo ale Maciej je nie tyle co za darmo dostaje to jeszcze mu płacą. N lat temu gdy siedział w posen a nie wawie wysłał do kogoś tam z rodziny kumpla ofertę że za tyle kasy wpadnie do jego knajpy i nagra filmik xd.
źródło: images
PobierzStanduper będzie się z nich śmiał kosząc hajs od ludzi którzy tego słuchają, gdzie pewnie jego widownia też to ogląda
Wolny rynek, powinien jeszcze ktoś zrobić 'reakcje' do oglądania standupera i na tym też skosić hajs
Komentarz usunięty przez autora
@CZESARZ_INTERNETU:
źródło: images
PobierzNo sorry, ale taki książulo jest całkiem neutralnym contentem rozrywkowym, sam czasem obejrzę do śniadania czy
źródło: 89675-13a3e2afcca5da8841f5603631aa051d
Pobierz