Wpis z mikrobloga

@xCytrulina: Na kamerę cofanie sugerowałbym aż tak się nie patrzeć, bo obecnie relatywnie całkiem dobre kamery kosztują jakieś grosze na aliexpress nawet. Osobiście sugeruje patrzeć przede wszystkim na auta użytkowe które nie są pierwszym wyborem sebixów i januszy wszelkiej maści.
  • Odpowiedz
@xCytrulina: Myślę, że Kia Ceed i Hyundai i30 (bo to jedno auto tak naprawdę) chociażby mogą być takimi autami. Dość relatywnie tanie w utrzymaniu a spoko jakości policja ma wszystkie generacje obecnie tak naprawdę. Może jakiś Fiat Bravo, Opel Astra, VW Golf ewentualnie Polowka, Seaty.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404 aktualnie mam golf 5 2004 rok więc też myślałem nad zmianą z uwagi na to że może faktycznie warto dołożyć trochę I kupić lepsze auto, bo za to moje dałem 10k a to pierwszy samochod i jeżdżę nim już ponad rok
  • Odpowiedz
aktualnie mam golf 5 2004 rok więc też myślałem nad zmianą z uwagi na to że może faktycznie warto dołożyć trochę I kupić lepsze auto, bo za to moje dałem 10k a to pierwszy samochod i jeżdżę nim już ponad rok

@xCytrulina: Golf 5 to dość dobre auto, sam posiadam kilka lat młodsze u siebie w rodzinie, ale kombi. Jeśli masz Golfa to sugerowałbym szukać w seacie, skodzie, nowszych vw
  • Odpowiedz