Poszukuję sprawdzonego dostawcy flag narodowych wysokiej jakości, podobnych do tych używanych podczas oficjalnych orędzi polityków. Potrzebuję ich do zamontowania na fasadzie budynku. Zależy mi, żeby były zgodne z ustawą o fladze (odpowiednie proporcje i kolory), ale nie mogę trafić na firmę, które wyraźnie zadeklarowałaby zgodność produktów z tymi wymogami. Możecie polecić sprawdzonego producenta lub dostawcę takich flag?
@Viking- od pewnego momentu istniej coś takiego jak COAR - które ogarnia hurtowo takie tematy jak kwiaty, kawa, papier trzepanie dywanów i inne tego typu proste zaopatrzenie i usługi
@Feeder No to jeśli są odpowiedzialni też za flagi to OP powinien taką informację uzyskać. Najważniejsze żeby nie zamawiał w Res is Bad bo drogo mają ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Zależy mi, żeby były zgodne z ustawą o fladze (odpowiednie proporcje i kolory), ale nie mogę trafić na firmę, które wyraźnie zadeklarowałaby zgodność produktów z tymi wymogami.
Możecie polecić sprawdzonego producenta lub dostawcę takich flag?
źródło: 1920x810
Pobierz@MarekOnline: Zwróć się do tego ze zdjęcia. Zapewne ma dobre kontakty.( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.okopowaflagi.pl/
Min oni dostarczają flagi do urzędów