Aktywne Wpisy
rysiek-dunaj +13
#raportzpanstwasrodka
Mumin i jego teoria płaskiej Ziemi była nawet śmieszna😁,ale to co on teraz p------i o raku i chemii to już jest przegięcie.On jest tak głupi że aż p----------y.
https://streamable.com/ypvjc3
Mumin i jego teoria płaskiej Ziemi była nawet śmieszna😁,ale to co on teraz p------i o raku i chemii to już jest przegięcie.On jest tak głupi że aż p----------y.
https://streamable.com/ypvjc3

brainac +3
#slubodpierwszegowejrzenia ten tag jest tak toksyczny, że wywala skalę. Może ci normalni są cicho. Każdy komentujący jest chyba dyplomowanym psychologiem, a nawet jasnowidzem. Żadnych braków, problemów, frustracji, kompleksów. Chodzące ideały.

Policja też jest nie od parady, jak cie ma złapać to cie złapie i walnie duży mandat
Zresztą nie będę pisał o plusach tej gry bo za dużo pisania
Platiunm patcha instalujesz i online i mamy najlepszą forze horizon jaka istnieje (。◕‿‿◕。)
Latanie sobie po lotnisku na harcdore mode jest cudowne
10/10 giera, solar crown nie ma niestety podjazdu
Wiedziałem że się spodoba. Baw się dobrze ( ͡ ͜ʖ ͡ )
Dokładnie. W TDU grałem będąc młody, ale dzisiaj nawet dla nostalgii bym do niego nie wrócił, gdy w podobny sposób można sobie pojeździć w FH.
@Hrjk: W którym miejscu TDU wymagał więcej "zdolności skupienia" od FH?
Dużo jest też czasówek i pomoarow prędkości gdzie trzeba po kilka razy powtarzać żeby dojść do złota
@Hrjk Przez to że dużo się dzieje na mapie jest duży wybór. Na pewno trudniej jest w takiej grze zrobić wszystko, nie polecałbym tej gry osobom z natręctwem zaliczania gier na 100% ;D Jak ktoś gra
Byłem 14 latkiem, który nie mógł się doczekać aż będzie już miał prawo jazdy, a zostały jeszcze 4 lata.
Kupiłem sobie Logitech G25 z shifterem i zacząłem jeździć po wyspie trzymając się pasów, zatrzymywaniem się na światłach itd.
Wyrobiłem w sobie nawyk płynnego puszczania sprzęgła i dodawanie gazu. Wiadomo, że żeby samochód ci zgasł trzeba
@ChochlikLucek: Nieprawda. Wiadomo, że w żadnej ze wspołczesnych gier z licencjonowanymi samochodami nie ma takiej demolki auta jak w Burnout czy FlatOut, ale wynika to z założeń tych gier, a nie z ograniczeń licencji. We współczesnych ścigałkach można