Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia ten tag jest tak toksyczny, że wywala skalę. Może ci normalni są cicho. Każdy komentujący jest chyba dyplomowanym psychologiem, a nawet jasnowidzem. Żadnych braków, problemów, frustracji, kompleksów. Chodzące ideały.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brainac: ale wiesz, że to jest program tv? trochę na tym to polega że ludzie to oglądają i wyrażają swoje opinie
a co do toksyczności to wejdź sobie na facebooka i poczytaj co grażyny o nich wypisują, w porównaniu do nich to tu jest kulturka
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@MonsieurLaBoule no spoko, że tv, tylko aż żal czytać. Że gdzieś piszą jeszcze gorzej nic nie zmienia. Ktoś też pisał, że się jarają kołczem, więc na dwoje babka wróżyła.

Przyzwalają się tu do wszystkiego: że wynajął ktoś mieszkanie, że poszedł tańczyć, że nie chce jechać wyrobem autostradopodobnym, że ma czapkę, że ma zegarek, że nie mówi żonie że jest głupia, że zjadł ciasto, żeby go nie wywalić do śmieci, że książkę
  • Odpowiedz
@brainac a to zeby móc kogoś skrytykować trzeba być chodzącym ideałem? Czyli jak rozumiem, ty jesteś idealny, bo w końcu krytykujesz tagowiczów?
  • Odpowiedz
@brainac: Czyli powiedzieć, że ktoś jest ch*jowy można tylko jak samemu jest się ideałem? Co to za argumentum ad grażynum, fejsbuk cię tak wytresował? xD
  • Odpowiedz
@pokusof: my naszą pogardę bazujemy na jego obrazie z kilku lat twórczości w internecie a nie jakiś pojedynczych scenkach. A że scenki pokrywają się z tamtą twórczością to utwierdza nas tylko w poglądach
  • Odpowiedz
@brainac Przecież jak napiszesz coś co nie jest „breivik trzyma żonę w piwnicy” to jeden z drugim przygłup pokroju @Fala_Magnezu Cię zapyta czy nim jesteś xD Mam wrażenie że wcześniej chyba nie było tu aż tyle p---------a o bzdurach kategorii koloru butów. Jeszcze żeby ci ludzie rozumieli co oglądają. Często przerasta i się potem pytasz skąd coś wiedzą to najczęściej sobie wymyślili.
  • Odpowiedz
@MonsieurLaBoule Jeśli wyśmiewasz zachowania to nic do Ciebie nie mam. Jak diagnozujesz łysemu 15 chorób psychicznych przez serial w tvn to jesteś na poziomie Grażyn tylko zamiast pisać że jest z-----y piszesz że ma narcystyczne zaburzenia osobowości.
  • Odpowiedz
@FoorX: misiu, ty sam jesteś jedną z tych najwięcej pierd*lących i stronniczych osób na tagu, a wyzywasz innych od "przygłupów", bo ktoś ma swoją opinię xd Himalaje hipokryzji. Tag jest od komentowania i przedstawiania swoich teorii, można też punktować komentujących, ale hamuj swoje chamskie plucie jadem i inwektywy
  • Odpowiedz