Wpis z mikrobloga

Ale na dzień dobry wchodzić w taką relację gdzie nie znasz tej osoby nie wiesz czy jest ciebie warta, to raczej nie, bo od razu jesteś opiekunem na dzień dobry a nie wiadomo kto to, co to, jakim człowiekiem jest ta osoba.

@r5678: To osoby na wozku nie mozna lepiej poznac na kilku spotkaniach tylko od pierwszego trzeba w zwiazek wchodzic?
  • Odpowiedz
@r5678: z tym "zajmowaniem się do końca życia" to brzmi to tak jakby osobę na wózku trzeba było karmić i przewijać. W dużej mierze to zależy jaki to typ człowieka. Niektórzy są zaradni i zdeterminowani by być niezależnymi ludźmi... grają w koszykówkę, zdobywają szczyty górskie itp. Pewnie nie jest kolorowo ale ja bym takiej osoby od razu nie skreślał, bo okazać się może że radzi sobie lepiej niż niejedna osoba
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: ja to w sumie nie wiem czy chciałbym się wiązać z osobą na wózku. Co innego jakby była najpierw zdrowa, mamy wspaniały związek i zdarza się wypadek. wtedy nie opuściłbym nigdy i się zajmował do końca życia. Ale na dzień dobry wchodzić w taką relację gdzie nie znasz tej osoby nie wiesz czy jest ciebie warta, to raczej nie, bo od razu jesteś opiekunem na dzień dobry a nie
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: wielki plus za dystans do siebie.

Zawsze mi szkoda tych dziewczyn na apkach jak widzę wózek. Wiadomo że każdy chce kochać i być kochanym, a to pewnie znacznie im utrudnia znalezienie kogoś fajnego.
  • Odpowiedz
@Atreyu: myślę że jest wielu facetów, którzy wolą normalną łaskę na wózku, która nigdy nie będzie skakać w bok i będzie wierna, niż typowe POLKI

Mnie to by nie przeszkadzało, o ile byłaby ładna, a przede wszystkim sympatyczna, inteligentna itp.
  • Odpowiedz