Wpis z mikrobloga

• 0
miało być ich kilkadziesiąt w tym roku. Czyżby znowu Elon zbyt optymistycznie podszedł do tematu?

@uefaman: Ku@#$, człowieku. Facet stracił głos i możliwość poruszania czymkolwiek oprócz oczu, a teraz edytuje filmy na macbooku za pomocą mózgu, a do tego jest narratorem filmu za pomocą swojego oryginalnego głosu. WTF, serio ludzie mają wyrąbane w kosmos oczekiwania.
  • Odpowiedz
  • 0
@uefaman: Elon często podaje optymistycznie terminy na zasadzie "green lights to Miami", tzn dojeżdżam tam tak szybko pod warunkiem, że mam po drodze same zielone światła i zgodnie z inną zasadą, że trzeba mierzyć powyżej celu, żeby w niego trafić.
Facet jest potentatem w branży elektromobilności, energetyki, rakiet kosmicznych, satelitów komunikacyjnych, sztucznej inteligencji, mediów, implantów mózgowych i jeszcze paru mniej znanych branżach, ale źle podał termin, więc jest idiotą.
  • Odpowiedz
@Yelonek jestem za Elonem od lat (obserwowałem starship od pierwszego lotu) i go popieram jednak nie wszystko to co mówi to dowozi i to też jest prawda
  • Odpowiedz