Wpis z mikrobloga

No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mnie pytala o modele drukarek i czym sie roznia i ktora wedlug mnie jest teraz najlepsza. Ale sie niespodziewalem ze ja kupi.
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg

Strasznie sie jaram (ʘʘ)

#druk3d #drukarki3d #rozowepaski #logikarozowychpaskow #cad
mielonkazdzika - No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mn...

źródło: 1000063105

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mielonkazdzika: 5k za możliwość drukowania plastikowego badziewia które dostępne jest za kilka zł u chinola albo w jakimś pepco, dobrze wiedzieć że istnieją ludzie którzy mają wiekszy problem z konsumpcjonizmem niż ja
  • Odpowiedz
5k za możliwość drukowania plastikowego badziewia które dostępne jest za kilka zł u chinola albo w jakimś pepco, dobrze wiedzieć że istnieją ludzie którzy mają wiekszy problem z konsumpcjonizmem niż ja

@kromeczek: a odrazu wyszlo ze sie nie znasz bo to nie kosztuje 5k.

Co do drukowania "badziewia" to ja na tym zarabiam wiec to tak jak by troche jej inwestycja ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
5k za możliwość drukowania plastikowego badziewia które dostępne jest za kilka zł u chinola albo w jakimś pepco, dobrze wiedzieć że istnieją ludzie którzy mają wiekszy problem z konsumpcjonizmem niż ja

@kromeczek: Witki opadają jak się to czyta, jesteś sobie w stanie wyobrazić, że drukarki służą też do produkcji detali które sam sobie zaprojektujesz, których fizycznie jeszcze nie istnieją?

Na palcach jednej ręki można policzyć gotowce z neta które wydrukowałem
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika: @rastafari85 jak to nie bajt to dyskutujecie ze smutnym typem. Nie odróżnia drukowania na papierze od zabawy z 3d.
Nie wie co to frajda , hobby, wymyślanie czy satysfakcja jak coś dobrze wyjdzie. Nie ruszył by z miejsca, o narysowaniau czegokolwiek nie wspominam (a potem jeszcze slicer lol).

Po co piniondze wydawać na głupoty, na co to komu?
  • Odpowiedz