Radio Wrocław podaje taką informację jeszcze z tego co widzę
@tytanowyy: yup, chyba są zarzuty. Dla mnie to jest smutny absurd. I już nawet pomijam to, że gdyby do wezwania sprzedawczyni z monopolowego ktoś przyjechał, to całej sytuacji mogłoby nie być.
Teoretycznie po tym pobiciu nastolatków to sprawa powinna być już chyba jasna, że to oni byli agresorami i stanowili zagrożenie zdrowia i życia dla kolejnego człowieka, a on się obronił. Ale nie w tym pięknym kraju ( ͡°͜ʖ͡°)
@Obserwator47: hmmm racja, chyba też wolałbym umrzeć skopany przez bandę pijanych nafuranych sebków niż żyć dalej ze świadomością że jednym z nich użyźniłem glebę
@Obserwator47: "zawsze"? co jeśli gość miał 65 lat czy chore kolano? Zawsze to można nie być n-------m odpadem społecznym atakującym niewinnych ludzi na ulicy. Dostali strzał ostrzegawczy, który mówi "mam b--ń i jeszcze krok a następna kula będzie dla was". Zrobili ten krok na własne życzenie. Ja bym nawet panu instruktorowi przypisał bardzo dużo dobrej woli, że postanowił wszystkie kule wpakować w jednego i oszczędzić pozostałych, zamiast zrobić trzy
prokurator który wytoczył ten zarzut chyba nie ma w domu żadnych luster bo nie wierzę, że potrafi spojrzeć sobie w oczy po czymś takim
Radio Wrocław podaje taką informację jeszcze z tego co widzę
@tytanowyy: yup, chyba są zarzuty.
Dla mnie to jest smutny absurd.
I już nawet pomijam to, że gdyby do wezwania sprzedawczyni z monopolowego ktoś przyjechał, to całej sytuacji mogłoby nie być.
Komentarz usunięty przez autora
Teoretycznie po tym pobiciu nastolatków to sprawa powinna być już chyba jasna, że to oni byli agresorami i stanowili zagrożenie zdrowia i życia dla kolejnego człowieka, a on się obronił. Ale nie w tym pięknym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mysle ze to że byli pod wpływem to jest okolicznosc lagodzaca bo przeciez sie nie kontrolowali ¯\(ツ)/¯
@Obserwator47: może ma chore kolano i biegać nie może?
Zawsze to można nie być n-------m odpadem społecznym atakującym niewinnych ludzi na ulicy. Dostali strzał ostrzegawczy, który mówi "mam b--ń i jeszcze krok a następna kula będzie dla was". Zrobili ten krok na własne życzenie. Ja bym nawet panu instruktorowi przypisał bardzo dużo dobrej woli, że postanowił wszystkie kule wpakować w jednego i oszczędzić pozostałych, zamiast zrobić trzy