Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1332
@ATAT-2 Ps jak ktoś nie dopatrzył się ciekawostki na zdjęciu- apel o patrzenie w lusterka od typa ze złożonymi lusterkami ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No bo mordo, aerodynamika
  • Odpowiedz
@ATAT-2: ja lekko podkręcam gdy się światła zmieniają żeby nie zgasł xD I czuję się jak ostatnia łajza czytając takie komentarze
  • Odpowiedz
  • 65
ja lekko podkręcam gdy się światła zmieniają żeby nie zgasł xD I czuję się jak ostatnia łajza czytając takie komentarze

@GaldCC: Wiadomo, że nie mówie o takim zachowaniu ale o piłowaniu obrotów motopizd do 6k żeby tylko im chyba pała stwardniała, bo innego powodu w tym nie widzę.

Kiedyś mi jeden na wykopie tłumaczył, że używa tego zamiast klaksona bo naciskanie przycisku jest niebezpieczne i może prowadzić do wypadku xD
  • Odpowiedz
@ATAT-2 no widać, że z myśleniem u Ciebie ciężko. Bo wiesz, my wcale nie jeździmy, nie wymieniany się doświadczeniem. Tag służy do k-------a na świat i innych motocyklistów ()
  • Odpowiedz
bo w końcu posiadanie dwóch a nie czterech kół daje przywileje.

@ATAT-2: to by się należało zapytać pedalarzy, bo to od nich się wywodzi
  • Odpowiedz
  • 96
@tellet: No to śmiało pytaj

@userinshade ale ponownie spytam - czy to prywatny tag gdzie można tylko piać o fajności motocyklów czy jednak postronni ludzie pisząc o MOTOCYKLACH mogą używać tagu MOTOCYKLE? Może u mnie z myśleniem ciężko, jednak taguje to o czym piszę.

Czy może musze spytać waszą elitarną grupę o pozwolenie na użycie tagu?
  • Odpowiedz
  • 64
@userinshade: Dziękuje za tą garść bezsensownych informacji. Jak nauczysz się pisać kulturalnie bez wyzwisk to zapraszam spróbować ponownie.

Na ten moment mogę jedynie zaproponować dokształcenie się w temacie tagów - czym są i po co funkcjonują.

Dziękuje za poświęcony czas.
  • Odpowiedz
@ATAT-2 xD tylko tak to można skomentować
@hu0pisko no tak ( ͡º ͜ʖ͡º) bo jeśli komentuje kolejny wysryw jacy to motocykliści są źli i czasem odwine manetke to znaczy, że jestem dawca i z---------m 2 paki po mieście. Zapominam, że jesteśmy na wykopie ()
  • Odpowiedz
  • 32
xD tylko tak to można skomentować

@userinshade: Ale co? To że wyzywasz ludzi bo nie zgadzają się z twoim kultem i MAJĄ CZELNOŚĆ napisać coś złego o motocyklach na tagu o motocyklach (jak tam można?) ?

Jak widzisz powyższa wypowiedź została bo tym razem potrafisz coś z kulturą napisać, mikroblog ma tą zaletę że jak ktoś nie potrafi dyskutować na poziomie to nie trzeba tego robić.

Jak masz do przekazania
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Lubię sobie podkręcić obroty, w tym na światłach, bo mi się podoba dźwięk. Dodatkowo w okolicach 6 tys. obrotów czuć przyjemne wibracje na siedzisku.
  • Odpowiedz
@userinshade: ale chłop ma rację. Sam jeżdżę na moto, ale to co wymienił, to akurat prawda i popieram. Niektóre motocykle są imo za szybkie w stosunku do niskiej ceny i przyciągają debili jak muchy.

Mnóstwo jest też ludzi, którzy na hura kupują motocykl nie wiedząc, że to dopiero początek kosztów, a potem jeżdżą w adidaskach, zwykłych dżinsach i w kasku za 3 stówy z allegro. Byle szlif przy 60km/h i
  • Odpowiedz