ja lekko podkręcam gdy się światła zmieniają żeby nie zgasł xD I czuję się jak ostatnia łajza czytając takie komentarze
@GaldCC: Wiadomo, że nie mówie o takim zachowaniu ale o piłowaniu obrotów motopizd do 6k żeby tylko im chyba pała stwardniała, bo innego powodu w tym nie widzę.
Kiedyś mi jeden na wykopie tłumaczył, że używa tego zamiast klaksona bo naciskanie przycisku jest niebezpieczne i może prowadzić do wypadku xD
@ATAT-2 no widać, że z myśleniem u Ciebie ciężko. Bo wiesz, my wcale nie jeździmy, nie wymieniany się doświadczeniem. Tag służy do k-------a na świat i innych motocyklistów (。◕‿‿◕。)
@userinshade ale ponownie spytam - czy to prywatny tag gdzie można tylko piać o fajności motocyklów czy jednak postronni ludzie pisząc o MOTOCYKLACH mogą używać tagu MOTOCYKLE? Może u mnie z myśleniem ciężko, jednak taguje to o czym piszę.
Czy może musze spytać waszą elitarną grupę o pozwolenie na użycie tagu?
@ATAT-2 xD tylko tak to można skomentować @hu0pisko no tak ( ͡º͜ʖ͡º) bo jeśli komentuje kolejny wysryw jacy to motocykliści są źli i czasem odwine manetke to znaczy, że jestem dawca i z---------m 2 paki po mieście. Zapominam, że jesteśmy na wykopie (。◕‿‿◕。)
@userinshade: Ale co? To że wyzywasz ludzi bo nie zgadzają się z twoim kultem i MAJĄ CZELNOŚĆ napisać coś złego o motocyklach na tagu o motocyklach (jak tam można?) ?
Jak widzisz powyższa wypowiedź została bo tym razem potrafisz coś z kulturą napisać, mikroblog ma tą zaletę że jak ktoś nie potrafi dyskutować na poziomie to nie trzeba tego robić.
@ATAT-2: Lubię sobie podkręcić obroty, w tym na światłach, bo mi się podoba dźwięk. Dodatkowo w okolicach 6 tys. obrotów czuć przyjemne wibracje na siedzisku.
@userinshade: ale chłop ma rację. Sam jeżdżę na moto, ale to co wymienił, to akurat prawda i popieram. Niektóre motocykle są imo za szybkie w stosunku do niskiej ceny i przyciągają debili jak muchy.
Mnóstwo jest też ludzi, którzy na hura kupują motocykl nie wiedząc, że to dopiero początek kosztów, a potem jeżdżą w adidaskach, zwykłych dżinsach i w kasku za 3 stówy z allegro. Byle szlif przy 60km/h i
No bo mordo, aerodynamika
Komentarz usunięty przez moderatora
@GaldCC: Wiadomo, że nie mówie o takim zachowaniu ale o piłowaniu obrotów motopizd do 6k żeby tylko im chyba pała stwardniała, bo innego powodu w tym nie widzę.
Kiedyś mi jeden na wykopie tłumaczył, że używa tego zamiast klaksona bo naciskanie przycisku jest niebezpieczne i może prowadzić do wypadku xD
@ATAT-2: to by się należało zapytać pedalarzy, bo to od nich się wywodzi
@userinshade ale ponownie spytam - czy to prywatny tag gdzie można tylko piać o fajności motocyklów czy jednak postronni ludzie pisząc o MOTOCYKLACH mogą używać tagu MOTOCYKLE? Może u mnie z myśleniem ciężko, jednak taguje to o czym piszę.
Czy może musze spytać waszą elitarną grupę o pozwolenie na użycie tagu?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Na ten moment mogę jedynie zaproponować dokształcenie się w temacie tagów - czym są i po co funkcjonują.
Dziękuje za poświęcony czas.
@hu0pisko no tak ( ͡º ͜ʖ͡º) bo jeśli komentuje kolejny wysryw jacy to motocykliści są źli i czasem odwine manetke to znaczy, że jestem dawca i z---------m 2 paki po mieście. Zapominam, że jesteśmy na wykopie (。◕‿‿◕。)
@userinshade: Ale co? To że wyzywasz ludzi bo nie zgadzają się z twoim kultem i MAJĄ CZELNOŚĆ napisać coś złego o motocyklach na tagu o motocyklach (jak tam można?) ?
Jak widzisz powyższa wypowiedź została bo tym razem potrafisz coś z kulturą napisać, mikroblog ma tą zaletę że jak ktoś nie potrafi dyskutować na poziomie to nie trzeba tego robić.
Jak masz do przekazania
Mnóstwo jest też ludzi, którzy na hura kupują motocykl nie wiedząc, że to dopiero początek kosztów, a potem jeżdżą w adidaskach, zwykłych dżinsach i w kasku za 3 stówy z allegro. Byle szlif przy 60km/h i
źródło: temp_file925922994947128859
Pobierz