Aktywne Wpisy

bruhmomentow +33
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną

źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
nextlvl +81
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
#samochody #motocykle #polskiedrogi #policja #niepopularnaopinia
źródło: temp_file703038935757881915
Pobierz@Anonek463: i bardzo k---a dobrze. Posiadanie pierwszeństwa nie oznacza bezkarności, a chyba większość jest przekonana, że jadąc po drodze z pierwszeństwem to zawsze wszyscy
Uwielbiam takie podejście do sprawy. Jak rozumiem oni są lepsi bo ich stać więc mogą?
Stać mnie na cygański akordeon, mogę sobie na nim pograć pod twoim oknem?
@ATAT-2: Może dodajmy tag o nazwie "patologianamotorach", żeby już do końca wpienić te płatki śniegu na matocyklach xD
@ATAT-2: Masz problem ze zrozumieniem kontekstu. Ja się uprzejmie pytam @Jasper666 bo się zastanawiam czy skorzystać z oferty.
@dfg1: Kontekst jest prosty. Mirek właściwie narzeka na debili grzejących 20 minut motocykle pod oknami.
Ty nie widzisz w tym nic złego o ile by to była 'fajna maszyna hue hue hue'.
Tak więc się pytam, czy nie będziesz miał nic przeciwko akordeonowi pod twoim oknem (bo mi się ten dźwięk podoba, a tobie pewnie nie).
Dajecie na ul. Grodziską w Poznaniu.
@dfg1: a widzisz a rozmawiamy o tych nielegalmych rzeczach
@dannykay: ale co Ci do tego? To ich życie i ich wybór....