Wpis z mikrobloga

• 11
z jednej strony to śmiałem się z tej teorii i jej wyznawców ( między innymi mój znajomy) ale miesiąc temu byłem w Rzymie i nie było na niebie takixh smug jak u nas

@Kondtrad: i czego to dowodzi? W miejscu w którym mieszkam, czasem smugi są, czasem nie ma.
  • Odpowiedz
@Kondtrad To na jakiej wysokości tworzą się smugi kondensacyjne zależy od warunków atmosferycznych.
Jak jest zimno to tworzą się niżej.
Jest to coś na co wojskowe samoloty muszą zwracać uwagę i odpowiednio lecieć niżej lub wyżej żeby ich tak łatwo nie było widać
  • Odpowiedz
@Kondtrad może po prostu podczas Twojej wizyty niebo na 10 km nad Rzymem było suche. Może na tej wysokości wiały silne wiatry, które dodatkowo rozpraszały wyziewy z silników.
Poza tym taki Boeing 777 na wysokości przelotowej zostawi dużo większe smugi niż taki bieda 737 Max.
  • Odpowiedz
szkoda że mniej wyraźnych tych granic państw nie zrobili bo trochę za bardzo odwracają uwagę od wyświetlanych danych xd

Odpowiedz

@dominowiak: kurła znalazłem Polskę, ale tylko dlatego, że na Czechami nic nie było i poznałem ich kształt xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: zawsze mnie zastanawia jak to w ogóle by miało być prawdziwe w dzisiejszych czasach. W taką akcję musiał by być zaangażowany niezły ułamek populacji. Firmy produkujące trucizne, firmy produkujące elementy do systemu rozpylania, firmy produkujące pojemniki do trzymania cieczy, tysiące kierowców przewożących to, cały sztab ludzi odpowiedzialnych za logistyke czy rozładunki i załadunki, piloci bez sumienia n------------h po swoich domach. No kurde tego po prostu nie da się zrealizować
  • Odpowiedz
Chemtrails razem z HAARP to dwie najbardziej nonsensowne teorie spiskowe xD

@Lolenson1888: Zawsze mnie zastanawiało dlaczego nie leją trującej chemii np. do ujęć wody pitnej zamiast rozpylać to nad miastem gdzie 90% wyląduje w krzakach czy na drzewach lub zwieje to nad Kazachstan. Prawdopodobieństwo że te kropelki spadające z 10 kilometrów spadną akurat na przechodniów jest bardzo małe. Jakbym był złym rządem to bym znalazł lepsze metody na trucie ludzi.
  • Odpowiedz