Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
simpiara +26
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

#chemitrails #teoriespiskowe #lotnictwo
źródło: image (3)
Pobierz@Kondtrad: i czego to dowodzi? W miejscu w którym mieszkam, czasem smugi są, czasem nie ma.
Jak jest zimno to tworzą się niżej.
Jest to coś na co wojskowe samoloty muszą zwracać uwagę i odpowiednio lecieć niżej lub wyżej żeby ich tak łatwo nie było widać
Poza tym taki Boeing 777 na wysokości przelotowej zostawi dużo większe smugi niż taki bieda 737 Max.
@dominowiak: kurła znalazłem Polskę, ale tylko dlatego, że na Czechami nic nie było i poznałem ich kształt xD
Zobacz, jacys idioci pisza gownoartykuly o tym w gowno portalu. Pewnie im zwieje to nad kazahstam
źródło: image
Pobierz@Lolenson1888: Zawsze mnie zastanawiało dlaczego nie leją trującej chemii np. do ujęć wody pitnej zamiast rozpylać to nad miastem gdzie 90% wyląduje w krzakach czy na drzewach lub zwieje to nad Kazachstan. Prawdopodobieństwo że te kropelki spadające z 10 kilometrów spadną akurat na przechodniów jest bardzo małe. Jakbym był złym rządem to bym znalazł lepsze metody na trucie ludzi.
źródło: image
Pobierzźródło: ComfyUI_00003_e
Pobierz@Lolenson1888: A to nie o to chodzi?