Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ka4az: To po prostu zemsta mężczyzn za bycie tak traktowanym w ten sam sposób przez kobiety. Normalnie miałbym to samo zdanie co ty - zakładając że żyjemy w normalnym świecie z normalnymi, porządnymi kobietami - ale tak nie jest, dlatego propsuję działania OPa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@iontal Geniusz Zła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To po prostu zemsta mężczyzn za bycie tak traktowanym w ten sam sposób przez kobiety.

@kocimietka_BB: to niezła zemsta i komu jest gorzej? Lasce, która zaraz znajdzie nowego faceta czy typowi, który przez parę miesięcy marnuje czas na pisanie z kilkunastoma laskami udając kogoś kim nie jest?
  • Odpowiedz
@m__o a gdzie ja próbuje przekonać kogoś? Ja tylko mówię jak myśli większość świata, a nie grono wykopków z tagu przegrywa xD
  • Odpowiedz
@Ka4az

@iontal komentarz laski odklejony całkowicie, ale z jednym ma rację.

Tylko zjeby marnują swój czas tworząc jakieś „projekty”, tylko zjeby marnują swój czas pisząc z laskami po parę tygodni wiedząc, że nawet się z nimi nie
  • Odpowiedz
@iontal: Daj link, bo ta czcionka wygląda jak z generatora.

To po prostu zemsta mężczyzn za bycie tak traktowanym w ten sam sposób przez kobiety.

@kocimietka_BB: Niech więc mści się na tych, które go źle potraktowały, nie rozumiem kompletnie takiego odgrywania się na losowych kobietach. Chciałbyś być ofiarą zemsty kobiety, która to zrobiła, bo jakiś inny typek ją skrzywdził?
  • Odpowiedz
@iontal:

To przecież normalne gdy nieznajomy facet chce poznać koleżankę i po prostu jej za to płaci,

normalne układy,

Pytanie do #rozowepaski czy tak teraz wygląda układ relacji koleżeńskich?
Kiedyś to się nazywało utrzymanka. I miało formę quasi kontraktu. Ty mi dajesz du.py X razy w tygodniu a ja ci opłacam np. lokum. Same zainteresowane wzbraniają się, że nie jest to pro.stytucja.
  • Odpowiedz