Aktywne Wpisy
miro-lanka +1361
Zasady proste, plusujesz, jak będzie wygranko to dostajesz 10%
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie

źródło: 1000141235
Pobierz
andot +49
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
Czy istnieje większy przegryw na tagu niż multikonciarz spello-zapiekanka aka czokoszok69? Ciągle siedzi na bezrobociu i dopisuje sobie zmyślone lata doświadczenia, aplikuje na seniora będąc juniorem i się dziwi że nie może ogarnąć roboty
Przecież od stycznia jest widocznie łatwiej, wleciało kilka projektów, wysłałem sobie z d--y pare CV, poszedłem na rozmowę tak o 3 etapy i po miesiącu dostaje odpowiedź, że dostałem robotę, teraz lipa bo nie chce mi sie robić over-employment i trzeba będzie się wycofać. 20k netto b2b na okres próbny, potem rozmowa o podwyżce wstępnie była mowa o 23k netto b2b, hybryda 2 dni w Warszawie dla seniora java engineer 8 lat z AWS i Kubernetesem. Bez zmyślania expa, realny skill realne CV, trochę wiedzy ze studiów informatycznych, klepanie CRUDów i codility na czas
Nie kłamcie w CV bo was zmiotą na rozmowie z planszy
#bekazprzegrywow
źródło: rekru
Pobierzmax 20-23k netto b2b dla seniora 7-10 lat expa
max 16-20k netto b2b dla mida 4-6 lat
Pracowałem w firmach produktowych jak i mały romans w tzw. Alfonsiarni ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Rzucam od 8 do 15 brutto(w zależności od wielkości widełek, no i najlepiej zlecenie młodziak here) jest chujnia dalej xD
Miałem rozmowy nawet na jakieś AI/ML bo coś tam się
5-6 lat to zdecydowanie mid, musisz mieć 7-8 lat expa bo teraz chcą tylko seniorów, midów już może AI zastąpić, senior z AI więcej podziała tanim kosztem
w krakowie są same 15-19k b2b dla mida
źródło: widelki
PobierzJa nie Java, tylko PHP, JS, GO
GO spoko ale pewnie mało ofert :/
Z PHP to już rzeczywiście s--------ć lepiej, z Javą może być cięzko bo konkurencja ale może w jakiś .NET/C# powinno być łatwiej
AI/ML biorą głównie ludzi z doktoratem infy albo matmy
PHP czy kasa najmniejsza? Nie powiedziałbym, podobna jak wszędzie indziej nie licząc Go, Cobolta i innych takich niszowych, ale tam zaś mało ofert jest ;)
W PHPie ten plus, że nie ma aż tyle ludzi co w Javie, Pythonie, JS bo tam to programistów jak psów. Ale już widzę, że jest mocna tendencja na Full-stacka w PHPie, tak jak było kiedyś Spring+Angular...
Co do AI/ML nie wypowiem się na ten moment
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak patrzę na oferty pracy to widać powrót do biur, i to w znaczący sposób. Mam swojego excela w którym zapisuje różne oferty, kiedyś praca zdalna to było 80-90% ogłoszeń które mnie interesowały teraz to 40% gdzieś. Oczywiście największe miasta typu Warszawa albo Kraków. Brutalne.