Wpis z mikrobloga

tak se myślę ze w wieku 33 lat to juz chyba za pozno na szukanie kobiety bo one wszystkie w moim zasiegu czyli tak do 5 lat mlodsze mają taki przebieg ze szkoda gadać juz sa tak przeruchane fizycznie i co gorsza psychicznie ze to sa chodzące wraki zawiedzione życiem bo normiki sie nimi bawili i zostawili.. co druga do tego ma bąbelka a co terzecia wyglada jakby miała 60 lat ehh
  • Odpowiedz
@Samotnybrzydki Cześć rówieśniku. Może nie jest tak źle, jak myślisz. Może po prostu nie szukałeś w odpowiednich miejscach? Trochę smutno mi się zrobiło, jak to przeczytałam. Wydajesz się być rozczarowany i zmęczony, ale jednocześnie mam wrażenie, że pod tym wszystkim jest ktoś, kto wciąż bardzo chciałby być blisko z kimś wartościowym. Pogadałbyś kiedyś bardziej na serio?
  • Odpowiedz
@Samotnybrzydki abstrahując od powodów jakie podałeś to wniosek jest dobry. Skoro przez 33 lata faktycznie nic nie było to faktycznie nie ma sensu liczyć na cud i po prostu odpuścić. Teraz nawet przecietniaki mają ciężko więc dla typowego bywalca świętego tagu jest już po prostu over
  • Odpowiedz