Wpis z mikrobloga

Dzisiejsze oględziny latarnika tylko przekonały mnie, że w pierwszej turze Hołownia, potem antypis, mimo poglądów Trzaska na temat dopłat do deweloperki. Tak przypomnę, ze przeciwko dopłatom są tylko Hołownia I Zandberg. Konfopisowscy kandydaci pokroju Nawrockiego i Mentzena też są za dopłatami, ale ich wybór to największy idiotyzm jaki może popełnić polak na karcie do głosowania. Elo

#polityka #nieruchomosci #wybory #latarnikwyborczy
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 253
@ryfke wiem że trzeba zagłosować na antypis, bo będzie najprawdopodobniej Nawrock w drugiej, a powrót pisu to największy syf jaki może się zdarzyć temu krajowi. Nie głosując w drugiej turze wspierasz pis. Ale wiesz, że takich jak ty konfopisiorków poznam wszędzie? Takie tanie manipulacje to na tiktoku albo fb sobie możesz uprawiać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
No pewnie że zagłosuje na Nawrockiego jak będzie z Trzaskowskim, będzie musiał pozyskać 2 głosy za mój jeden. Chyba że zrobi coś realnego w sprawie dopat do kredytów.
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy: Nałroki jest za a nawet przeciw a Rafałek nie za bardzo może powiedzieć wprost że linia partyjna opowiada się za bankami, lichwiarzami i deweloperami a nie ofiarami.
Oj tam Mentzen Braun jest jeszcze bardziej ''bezpośredni'' w swojej wizji świata której w się nie wypiera. Poglądowo to nie są aż tak odległe światy. Mimo wszystko lagodny Rafałek jest mniejszym zagrożeniem jako el presidente niż czlowiek który chciałby wywracać geopolityczny stolik.
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: Gdy wlazłeś pod stolik aby go wywrócić, ale przypadkiem komuś zrobiłeś...
@Sen_Jak_Prawdziwy Ja się jeszcze zastanawiam - Hołownia, albo Duńczyk, jeśli będzie miał większe szanse. Liczę, że POPiS się trochę przestraszy jak masa głosów rozejdzie się po drobnicy i skorygują swój kierunek.
  • Odpowiedz
@ToksycznyArek: wolałbym aby nikt nie wywracał nigdy stolika miejsce Polski jest w Europie a nie za Uralem i Bugiem na szczęście prezydent w Polsce za wiele nie znaczy co najwyżej może wetować i mieszać szyki ale nie wprowadzać własnego programu bez zgody sejmu. Premierem trzeba być a nie prezydentem
  • Odpowiedz
albo Duńczyk,

@ToksycznyArek: ja mu nie ufam, pięknie mówi (jak każdy komuch zresztą) a potem wychodzi jak zawsze. Gdyby jeszcze za nim nie stały różne indywidua, dla których od rozwoju państwa ważniejsza jest identyfikacja płciowa i inne tego typu pierdoły, to może i tak.
I żeby nie było, ja czuję się wolnościowcem i obiema rękami podpisuję się za prawami obywatelskimi równymi dla wszystkich. Ale są rzeczy ważne i ważniejsze.
Tymczasem
  • Odpowiedz