Wpis z mikrobloga

Znajomy otwiera na majówkę lody dubajskie, takie typowe stoisko ze ścianką do zdjęć ale jest zainwestowane w trochę anturażu. Jaka cena za gałkę byłaby najlepsza żeby ludziom nie było za drogo ale jednocześnie żeby patologia jakaś nie zajmowała niepotrzebnie kolejki?
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi
ewolucja_myszowatych - Znajomy otwiera na majówkę lody dubajskie, takie typowe stoisk...

źródło: krasnal_dubajski_maly_koncentrat_4

Pobierz

Ile za gałkę we Wrocławiu?

• 19 zł 15.7% (787)
  • 29 zł 9.4% (470)
  • 33 zł 75.0% (3762)

Oddanych głosów: 5019

• 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ewolucja_myszowatych: za granicą typu w ciepłych nadmorskich miejscowościach z plamami lazurowa woda itp na plaży gałka dużego loda 2eur. 8zl dodać u nas niższe zarobki. No to powinien krzyczeć 5-6zl
Teraz byłem nad polskim morzem to za galke przy plaży płaciłem 8zl
A jakis Wrocław? 4zl w zasadzie byłoby odpowiednią cena.
  • Odpowiedz
@ewolucja_myszowatych: podoba mi się, że chłop otwiera biznes i nie ma planu, więc koleżanka pyta, na spierdowykopie, co wykopki sądzą, dodaje ankietę, i nawet nie trzeba sprawdzać, że wszyscy zaznaczą najwyższą opcję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko koledze przekaż, lud zdecydował
  • Odpowiedz
@ewolucja_myszowatych moja ulubiona lodziarnia, Roma przy Rydygiera, ma gałki po 9zł, zdaje się czasem mają też „dubajską czekoladę”, jeśli chcecie zrobić cokolwiek drożej to wielkie XD.

Już nawet tam te 9zł wydaje się mi się drogo, ale pewnie niektórych rzeczy w 2025 się nie przeskoczy (3 lata temu było to 5zł)
  • Odpowiedz