Aktywne Wpisy

gardan +11
#psiarze #psy #prawo
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Ktoś nie taguje - źle, ktoś taguje - źle, brak moderacji w nocy która nie banuje trolli, a jak jest to tacy wartościowi użytkownicy jak @wfyokyga dostają bana,
O wszystko macie pretensje, nic wam się nie podoba, gdy ktoś coś chcę coś zrobić bardziej ambitnego to natychmiast próbujecie go zmieszać z błotem.
Potem jest wielki szok i niedowierzanie że nikt nic nie wrzuca, albo odchodzą użytkownicy.
Z wami się po prostu nie da normalnie postępować. Można oczywiście czarnolistować i mieć dystans, ale to można robić do pewnego momentu.
I nie zwalajcie całej winy na Wykop 2.0, bo przedtem też był z tego powodu exodus użytkowników. Tylko większość ma pamięć złotej rybki.
Nie wypowiadam się o normalnych użytkownikach, którzy albo tworzą kontent, dzielą się ciekawymi rzeczami, wstawią ciekawy komentarz, albo po prostu zachowują się normalnie. Nie uważam się za świętego oczywiście, uprzedzając takie komentarze.
Po co to komu?
Lepiej to już było ;)
Pozdrawiam
Większość nie chce, wchodzi tu tylko po to by pluć jadem dla rozrywki, albo dlatego że nie ma jak dać ujścia swojej frustracji. Ja już nawet od jakiegoś czasu przestałam czarnolistować, niech sobie szczekają ¯\(ツ)/¯