Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +1956

źródło: 85468ca03cc2feb645be1f824a7b
Pobierz
rales +136
Według buków on ma największe szanse
Filipińczyk - Luis Tagle
Nazywany nowym JP2
#papiez #kosciol #katolicyzm
Filipińczyk - Luis Tagle
Nazywany nowym JP2
#papiez #kosciol #katolicyzm

źródło: temp_file7733341902808940185
Pobierz
Mireczki, czy ja jestem normalny? Mam 44 lata, dwojke dzieci, udane malzenstwo i dobra prace, gdzie czuje sie spelniony i w poniedzialki z checia wstaje do roboty. Finansowo tez jest dobrze (corka w prywatnym liceum, splacona hipoteka 3 lata temu). No wlasnie, ale...
...stresuje/przejmuje sie strasznie blahymi p--------i. Ostatnio po wymianie klockow hamulcowych w jednum z dwoch aut w rodzinie cos mi nie do konca pasowalo, bo klocki dlugo sie docieraly, a tarcze byly juz troche zuzyte i jakos tak mnie to denerwowalo, ze w 90% jezdzilem tym drugim samochodem. I na sama mysl, zeby jezdzic tym drugim, dopadal mnie stres i odbieral przyjemnosc zycia.
Po 2 miesiacach ogarnalem w koncu dobrego mechaniora, wymienilem tarcze i naprawilem pare rzeczy w zawieszeniu i wszystko smiga jak nalezy teraz. Radosc jaka mialem z naprawy tej p------y byla wieksza niz z niedawnego awansu i podwyzki w pracy.
I tak wlasnie mam w zyciu - patrzac z boku, wygralem na loterii zycia. A ja sie przejmuje p--------i typu piszczace klocki hamulcowe w aucie za 250k...
P.S. zdrowie tez dopisuje zarowno mi jak i rodzince.
#wygryw czy #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Chyba nic dziwnego ze dla czlowieka dorobionego, dostatniego nerwowe jest jezdzenie autem z niesprawnymi hamulcami i ryzyko idiotycznej smierci
terapia by ci nie zaszkodzila, bys zrozumial podstawy emocji