Wpis z mikrobloga

@radoskor3: czy na pewno konieczna jest wymiana? Bo jak rozwaliłeś tylko plastikowy dekiel, to można go dokupić osobno i wymienić w 2 minuty. Będzie to szybsze i tańsze niż zabawa z AC.
Wymiana poza ASO, na jakąś używkę pewnie zamknie się w 500 zł (na allegro chodzą po 200zł lusterka + wymiana; chyba, że zrobisz to sam).
  • Odpowiedz
  • 0
@barman84 razem w lusterku wbudowany jest kierunkowskaz na dole i on jest uszkodzony głównie i obudowa pęknięta od dołu strony

No ale masz rację trzeba się rozejrzeć.
  • Odpowiedz
@radoskor3: To po co ci to AC? No tak ktoś napisze że jak będziesz miał super dzwona z twojej winy to fakt ale ile osób ma takiego dzwona? Ludzie płacą za ubezpieczenie a potem naprawiają auta na swój koszt XD - rozumiem jak tam jest jebnięty plastik i wymiana to kilka zł na jakąś używkę - ale jak już to będzie koło 1000-1500 nigdy bym nie płacił AC a potem
  • Odpowiedz
@radoskor3 to od wielu czynników zależy. Ja uderzyłem w sarnę i bezgotówkowo wyszło grubo kilka tysięcy złotych (już dokładnie nie pamiętam). Kolejne AC zapłaciłem jeszcze mniej niż poprzednie (szkoda widniała w systemie ale ubezpieczalnie nie brały tego pod uwagę jako zwyżkę). Także po to jest AC żeby korzystać. Wpływają różne czynniki pewnie ilość lat płacenia AC też
  • Odpowiedz