Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

Nie chce specjalnie tam podawać swoich danych. Kiedyś nas straszono na studiach (może słusznie), że jakaś usługa może zmienić cennik, albo zacznie działać na maksa, albo zapomnimy wyłączyć czegoś i dostaniemy kosmiczny rachunek. Ktoś ma jakieś doświadczenia lub propozycje jak to ugryź? To już wolałbym sobie wpłacić 5$ na portfel, a przy braku środków zablokują mi usługi, niż naliczać comiesięczny rachunek i automatycznie ściągać z konta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#microsoft #azure #programowanie #chmura
https://azure.microsoft.com/pl-pl/pricing/purchase-options/azure-account?icid=azurefreeaccount
Niestety ich regulaminy, cenniki i odnośniki do zmiennych cennikowych są tak zagmatwane, że brakło by mi życia, aby to przeczytać wszystko i zrozumieć . Stąd moje pytanie, czy macie jakieś doświadczenia, albo firmy / strony trzecie które