Wpis z mikrobloga

@Vanlid: przecież playstation plus dla człowieka jak Ja to jest zajebista rzecz. Po pierwsze można płacić miesięcznie po drugie jak mam wolniejszy okres urlop itp to mogę spróbować ze 20 tytułów które sądzę że będą spoko a nie są. Zamiast wydawać na gry testuj i miej w------e. Kupuj tylko to w co będziesz grać.
  • Odpowiedz
@dugi123: @LordMrok: WinRar nigdy nie był żadnym "dobroczyńcą". Oni po prostu mieli model biznesowy nastawiony na zyski od firm i korporacji. Jeśli użytkownicy byli przyzwyczajeni do WinRara, to firmy im go kupowały. A jak zachęcić, albo nie zniechęcić użytkownika do korzystania z danego programu? Właśnie tak, jak robił to WinRar. Tak że kupowanie licencji na WinRar przez osobę prywatną, żeby ich "wspomóc", jest jak kupowanie zbędnych rzeczy na
  • Odpowiedz
@LordMrok: tak piszesz jakby to była jakaś mała firemka, licencje to windowsa też kupujesz? No bo przecież wypadało by wspomóc XDD (7zip >>>> winrar)
  • Odpowiedz
  • 0
@Vanlid WinRara przestałem używać, od kiedy pojawił się Windows Commander, a obecnie Total Commander. Który też ma podobny model sprzedażowy jak WinRar xD
  • Odpowiedz