Aktywne Wpisy

simpiara +104
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Źle się wyraziłem - dostałą postępowanie dyscyplinarne, ale nie została skreślona z listy, bo postępowanie upadło. Jeden facet ją zaskarżył o błędną opinię
@NapoleonBornToParty: Ale przecież to właśnie jest opieszałość. Sąd ma coś zrobić i z jakiegoś powodu trwa to miesiącami.
A że dla zmylenia nazwana inaczej to taka sama ściema jak to że zus/nfz nie są podatkami.
Inna sprawa, że cały system sądownictwa działa gorzej niż poczta polska. Na nakaz, który zgodnie z przepisami powinien być klepniety w 3 dni, czekam 3 miesiace.
Decyzję sądu w jednej sprawie dostałem tak późno, że minęły wszelkie terminy na działanie w sprawie. To jest dykta
Niedawno skończyłem pracować i byłem zaskoczony bo znajomi wieszali na mnie psy, bo nie poszedłem nakłamać, że psycha sitting i mówili, że to powszechne zjawisko i "wszyscy tak robią". Jedna osoba wysyłała mi nawet konsultację on-line po której lekarz wypisywał odpowiednie dokumenty 😡
Fun fact: biegły NIE MOŻE odmówić roli biegłego.
Skoro studia są za darmo to każdy lekarz ma obowiązek za darmo raz w miesiącu zrobić coś dla społeczeństwa
-dla sądu
-dla biednych
Czy tam UJ wie pro
Służby nie widziały problemu, bo przecież można było też z nim normalnie
Mogę zrobić jakieś AMA tutaj
historia nt czekania do psychiatryka
Ze swojej strony opowiem historie znajomej cierpiacej na chorobe dwubiegunowa, która ma sporo dokumentacje mdycznej od roznych specjalistów ze na to cierpi.
Dla tych co nie wiedza choroba dwubiegunowa: raz masz masz jeden biegun(mania) czujesz sie zajebiscie pod kazdym wzgledem i bierzesz pozyczkę 1000% na genialny biznes ktory pozwoli 1000zł/h bo jest si3e jabnym młoidym Bogiem co moze wszystko, a potem jest drugin biegun (depresja) gdzie
@dugi123: niech wszyscy odpracowują studia albo nikt, każda grupa zawodowa ma pracować za darmo dla kraju, matematyk godziny w szkole będzie odrabiał? Idź z tymi komunistycznymi zapędami na Białoruś.