Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Tylko z czego wynika fakt, że matki obracają się w środowiskach proaborcyjnych i feministycznych? Nie mówię, że w twoim wypadku tak jest, ale weźmy na przykład taką Maję S***ko, która nie będąc w stanie samej zajść w ciążę i poddając się in-vitro o czym na bieżąco informowała wszędzie, jednocześnie postowała jawnie proaborcyjne treści, na przykład chciała opłacić aborcję na Słowacji dla dziewczyny z Twittera, która chciała bez powodów
Nie może istnieć coś takiego jak "kompromis aborcyjny" bo wtedy każdy będzie mógł iść na kompromis zwyczajnie dając w łapę lekarzowi ażeby ten wystawił odpowiedni świstek, który uprawni do legalnego morderstwa, mało tego powstaną specjalne instytucje, które będą oferowały takie usługi, zasłaniając się tym, że zwyczajnie działają legalnie.
Przykro mi, że coś takiego cię spotkało, rozumiem, że bardzo mocno może zmieniać to
Wyjaśniłem ci również dlaczego nie może być wyjątków od reguły, bo wtedy wyjątki szybko staną się normą.
Teraz możemy temat skończyć, wszystkiego dobrego dla ciebie oraz rodziny i Szczęść Boże.
źródło: braun-grzegorz
Pobierz