Wpis z mikrobloga

• 1
@tristan13: biała rasa jest od wielu lat depopulowana, a Słowianie jeszcze dłużej - około 100mln Słowian poszło w piach od czasów II WW, to holokaust Słowian i jeszcze zalewają nas obcą kulturą gdzie robią po xx dzieci. Sprytny plan :)
  • Odpowiedz
@wataf666: u ciebie chyba m------n wjeżdża regularnie od czasów jak zrobiłeś kartę rowerową skoro coś tak oczywistego jak teoria wielkiego zastąpienia, czyli jedna z teorii spiskowych jeszcze z czasów IIWŚ, która okazała się prawdziwa i ma obecnie miejsce ubierasz jako odpał OP'a...

Albo to albo po prostu lubisz wypierać się rzeczy oczywistych i dziejących się pod twoim nosem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@peszek_leszek: gratulacje.
Tylko z czego wynika fakt, że matki obracają się w środowiskach proaborcyjnych i feministycznych? Nie mówię, że w twoim wypadku tak jest, ale weźmy na przykład taką Maję S***ko, która nie będąc w stanie samej zajść w ciążę i poddając się in-vitro o czym na bieżąco informowała wszędzie, jednocześnie postowała jawnie proaborcyjne treści, na przykład chciała opłacić aborcję na Słowacji dla dziewczyny z Twittera, która chciała bez powodów
  • Odpowiedz
@DIONESORENOSINOS: ponieważ aborcja ratuje życie. Ja przy pierwszej ciąży nie miałam tyle szczęścia, płód we mnie gnił, a lekarze czekali. Tak długo aż dostałam sepsy i mąż musiał wynająć prywatną karetkę, by mnie zawiozła do Niemiec i tam mnie uratowano. Poza tym- sytuacje z ciężko uszkodzonymi płodami. Prawicą chce ich życia, ale jak się urodzi to mają je gdzieś. O ile rozumiem, że aborcja do 12 tc może być kontrowersyjna,
  • Odpowiedz
@peszek_leszek: aborcja ratuje życie w mniej niż 1% przypadków.
Nie może istnieć coś takiego jak "kompromis aborcyjny" bo wtedy każdy będzie mógł iść na kompromis zwyczajnie dając w łapę lekarzowi ażeby ten wystawił odpowiedni świstek, który uprawni do legalnego morderstwa, mało tego powstaną specjalne instytucje, które będą oferowały takie usługi, zasłaniając się tym, że zwyczajnie działają legalnie.

Przykro mi, że coś takiego cię spotkało, rozumiem, że bardzo mocno może zmieniać to
  • Odpowiedz
@DIONESORENOSINOS: Z takim podejściem mam nadzieję, że nigdy nie spotka Ciebie i Twojej partnerki tragedia związana z ciążą. Wierz mi, w takich sytuacjach błagałbyś o dokonanie aborcji. Wystarczy odrobina empatii, poszerzenia granic, zamiast zamknięcia się na swój światopogląd. EOT
  • Odpowiedz