Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #gospodarka #gielda Jak to możliwe, że w Polsce obecnie najlepiej rozwijają się proste zawody, jak budowlaniec czy pracownik dyskontu? Dlaczego płace w tym sektorach stają się coraz wyższe w porównaniu do stanowisk specjalistycznych?
Trzeba cofnąć się do 2015-2016 r. kiedy wdrożony zostaje program 500+. Jest to rodzaj koniunktury na kredyt: Państwo zadłuża się, a obywatele dostają socjal i wydają go na podstawowe potrzeby (ponieważ program obejmuje
Trzeba cofnąć się do 2015-2016 r. kiedy wdrożony zostaje program 500+. Jest to rodzaj koniunktury na kredyt: Państwo zadłuża się, a obywatele dostają socjal i wydają go na podstawowe potrzeby (ponieważ program obejmuje

mirkax +1703
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku ręczny przeciwpancerny pocisk kierowany FGM-148 Javelin — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
źródło: 214
Pobierz

Z ciekawości spojrzałem sobie teraz i teraz kosztuje już 48 złotych xd
Chyba ich pogięło, aktualnie jest to top gastronomicznych scamów we Wrocławiu. Jeszcze te kartonowe "miseczki" i viralowe drewniane sztućce ja prdl
#jedzenie71 #wroclaw
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 o 16.50.32
Pobierzźródło: Screenshot 2025-04-16 at 17.24.51
Pobierz@kyloe: p------o ich z cenami.
@kyloe:
trzeba korzystać, a nie narzekać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Chłopie. Juz sie nie odklejaj że niemożna czegos skomentować. Można, a nawet trzeba.
Pokaż nam jaki tam ser używają, posuzkajmy ceny tego sera w hurcie - pokaz nam dowody, przekonaj to ktos ci przyzna rację.
Jak sie komuś nie podoba, że ktos inny komentuje to niech tego gówna nie sprzedaje
Ok przepraszam
Pecorino kosztuje 20pln za 150g w normalnym sklepie. 150g to jest dużo. Ile tam moze tego iść? Max 50g.
Czy jest jeszcze jakis lepszy ser o którym niewiem?
Bo to na pewno nie ser tam robi główny
Smaczne chociaż było?