Aktywne Wpisy
tcp-protocol +410
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
LamajHarma +127
Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielami i śmiesznie niskimi karami za pogryzienia, to jesteś onucą i ruskim trollem bez życia xD Psiarze to jest serio jakaś sekta - powiesz coś złego na temat agresywnych psów i nagle chłopy z jakimiś labradorami się odpalają xD
#psy #psiarze
#psy #psiarze
źródło: comment_ZZ4ysuR7054dkCX0eh16e2aeXHKsax7y
Pobierz

Z ciekawości spojrzałem sobie teraz i teraz kosztuje już 48 złotych xd
Chyba ich pogięło, aktualnie jest to top gastronomicznych scamów we Wrocławiu. Jeszcze te kartonowe "miseczki" i viralowe drewniane sztućce ja prdl
#jedzenie71 #wroclaw
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 o 16.50.32
Pobierzźródło: Screenshot 2025-04-16 at 17.24.51
Pobierz@kyloe: p------o ich z cenami.
@kyloe:
trzeba korzystać, a nie narzekać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Chłopie. Juz sie nie odklejaj że niemożna czegos skomentować. Można, a nawet trzeba.
Pokaż nam jaki tam ser używają, posuzkajmy ceny tego sera w hurcie - pokaz nam dowody, przekonaj to ktos ci przyzna rację.
Jak sie komuś nie podoba, że ktos inny komentuje to niech tego gówna nie sprzedaje
Ok przepraszam
Pecorino kosztuje 20pln za 150g w normalnym sklepie. 150g to jest dużo. Ile tam moze tego iść? Max 50g.
Czy jest jeszcze jakis lepszy ser o którym niewiem?
Bo to na pewno nie ser tam robi główny
Smaczne chociaż było?