Wpis z mikrobloga

Na Kotlarskiej cały czas jest lokal z tym "viralowym" makaronem z sera czy jakoś tak, byłem tam niedługo po jego otwarciu w czerwcu zeszłego roku i ten makaron kosztował 34 złote

Z ciekawości spojrzałem sobie teraz i teraz kosztuje już 48 złotych xd

Chyba ich pogięło, aktualnie jest to top gastronomicznych scamów we Wrocławiu. Jeszcze te kartonowe "miseczki" i viralowe drewniane sztućce ja prdl

#jedzenie71 #wroclaw
kyloe - Na Kotlarskiej cały czas jest lokal z tym "viralowym" makaronem z sera czy ja...

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 o 16.50.32

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 395
@kyloe jak słyszę ze coś jest "viralowe" to mam 100% pewności że będzie to przepłacone i mocno średnie "coś" ale barany z tiktoka i tak będą stać w kolejkach xD
  • Odpowiedz
@kyloe: nie masz takiego wrażenia. Odklejency wierza we wszystko co tam się znajduje. Najgorsze jest to że na takiej Wiki jest jakaś weryfikacja, a na YT zawsze Cię ktoś wyjaśni.
  • Odpowiedz
@kyloe: a makaron jesszcze pewnie gorszy, niz byl jak tam byles w zeszlym roku, otworzylem Twojego posta i tak, wspaniale bolognese :D jedyny plus ze makaron na miejscu robią, ale dalej pewnie jest suszony, a nie schnie sam. To juz zdecydowanie lepiej isc do ragu.
  • Odpowiedz
@kyloe: w polskim gastro to za chwilę za mały kubełek frytek będzie się pięćdziesiąt złotych płaciło, wiadomo pan pciembiorca ma koszty
  • Odpowiedz
@kyloe: bardzo lubię Wrocław, ale znalezienie tam dobrego jedzenia w przyzwoitych pieniądzach jest wybitną sztuką, zwiedziłem całkiem sporo miast w Polsce, Europie oraz na innych kontynentach i chyba zajmuje on najgorszą pozycje pod tym względem.
  • Odpowiedz
Ja odnoszę wrażenie, że pokolenie tiktokowców dałoby się wkręcić w każde g...o

@kyloe:
trzeba korzystać, a nie narzekać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Volantie ku*wa no tak. Znowu zapomniałem że w internecie można komentować tylko jak coś nam się podoba. A i proszę nie komentować mojego komentarza skoro ci się nie podoba
  • Odpowiedz
@Volantie
Chłopie. Juz sie nie odklejaj że niemożna czegos skomentować. Można, a nawet trzeba.

Pokaż nam jaki tam ser używają, posuzkajmy ceny tego sera w hurcie - pokaz nam dowody, przekonaj to ktos ci przyzna rację.

Jak sie komuś nie podoba, że ktos inny komentuje to niech tego gówna nie sprzedaje
  • Odpowiedz
@Volantie
Pecorino kosztuje 20pln za 150g w normalnym sklepie. 150g to jest dużo. Ile tam moze tego iść? Max 50g.

Czy jest jeszcze jakis lepszy ser o którym niewiem?

Bo to na pewno nie ser tam robi główny
  • Odpowiedz