Aktywne Wpisy
klubzangli +12
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

@Marks_Mial_Racje: rok 2025
ktoś dalej twierdzi że na tagu są kuce
kobiety nie wymagają z reguły jakiś milionów wystarczy im stabilność
p0lactwo jest na tyle ograniczone umysłowo, że kiedy słyszy lewica, to zaczyna p-------ć o komunizmie i ludobójstwach, a ignoruje rzeczywiste prospołeczne postulaty lewicowe
Komentarz usunięty przez moderatora
A ja widzę całe rzesze pionków co tyrają na etacie u januszexa i dalej wołają, żeby zmniejszać podatki najbogatszym. Podatek katastralny? Na co to komu? Oskarek musi miec 300 nijak nieopodatkowanych mieszkań jako majątek.
@Nieznajomy_U_Bram: Nie muszą być kuce.
W Polsce od wielu lat u władzy w większości neoliberałowie.
@Spioszeq: naiwny jesteś.
To taki mechanizm psychologiczny. Nie mogą pogodzić się z losem i silnie wierzą, że już zaraz, już za chwilkę, będą wstawać rano, brać zimne prysznice, odmówią sobie kawy na mieście i będą milionerami, więc uprzednio