Wpis z mikrobloga

@sakiro12:
A ja widzę całe rzesze pionków co tyrają na etacie u januszexa i dalej wołają, żeby zmniejszać podatki najbogatszym. Podatek katastralny? Na co to komu? Oskarek musi miec 300 nijak nieopodatkowanych mieszkań jako majątek.
  • Odpowiedz
@niewidka: Nie no, na serio już dogadałem się z prezesem zakładu komunalnego z jednego powiatowego, że odbieram od nich kompost z kompostowni na wakacje, a jeden znajomy mi to tirami poprzewozi. To jest małe szczęście, o tym kompoście piszę tutaj od pół roku
  • Odpowiedz
A ja widzę całe rzesze pionków co tyrają na etacie u januszexa i dalej wołają, żeby zmniejszać podatki najbogatszym.

@Spioszeq: naiwny jesteś.
  • Odpowiedz
@Spioszeq:

A ja widzę całe rzesze pionków co tyrają na etacie u januszexa i dalej wołają, żeby zmniejszać podatki najbogatszym. Podatek katastralny? Na co to komu? Oskarek musi miec 300 nijak nieopodatkowanych mieszkań jako majątek.

To taki mechanizm psychologiczny. Nie mogą pogodzić się z losem i silnie wierzą, że już zaraz, już za chwilkę, będą wstawać rano, brać zimne prysznice, odmówią sobie kawy na mieście i będą milionerami, więc uprzednio
  • Odpowiedz