Aktywne Wpisy
xEm +417
# Dlaczego chrześcijaństwo podbiło świat? Brutalna prawda o Imperium Rzymskim i rewolucji Jezusa
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo

Lardor +439

źródło: temp_file3685433317261301144
Pobierz
Pomyśleć, że za Memcena mógł być Bosak, za Nawrockiego Tarczyński, Płażynski lub nawet ten Mastalerek, a za Trzaskowskiego Sikorski i wybory wyglądałyby zupełnie inaczej. Teraz to zbiór totalnych retardów. #polityka
@kastrator2: Jestem pewien że ktoś mu cyknął fotkę gdy się trzepał do zdjęć pomarańczowej maupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Serniczek_Szatana @Kai Tarczyński ma charyzmę, atut w postaci znajomości w USA (przynajmniej w mediach) I też jest bardzo wygadany. Kaczyński sabotuje własną partię.
@John_Edgar_Hoover: Mógł, ale Sławkowi ego nie pozwoliło
@John_Edgar_Hoover: Kaczyński im starszy tym bardziej emocjonalny jest. Tarczyński mu się osobiście nie spodobał, z Mastalerkiem się nie lubi, a reszta w PiS jest zamieszana w wałki.
Być może wiedzieli, że nie poradzio sobie podczas kampanii i wcale nie byłby jakąś wybitną jednostką wśród platformiarzy.
@John_Edgar_Hoover: no jeszcze tego debila tam brakowało xD