Wpis z mikrobloga

@Piotrek7231 psujesz narracje, przeciez wtedy bylo zajebiscie, mieszkania dawali za darmo, kobiety dawaly za darmo, mozna bylo zarobic za granica.
W ogole widac, ze poziom zycia high level, tylko od wejscia do Unii wszystko sie zrypalo, bo Niemcy nam rzucaja klody pod nogi.
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: najlepsze jest to że to jest model seryjny, nie wiem ile sztuk wyprodukowali. 25 lat temu kuzyna na wesele miał wieźć Lincoln z USA szpan itp. Jakie było zdziwienie gdy przed dom przyszłego pana młodego podjechał wehikuł jak powyżej. Tylko błagania ciotki ocaliły kierowcę przed srogim w--------m . (Wyszło potem że ktoś za Lincolna zapłacił więcej to pojechał w inne miejsce)
  • Odpowiedz
@saymon trochę ich faktycznie było. Pamiętam za dzieciaka często widywałem jednego z nich na CPN, z czarnym skajowym dachem i szyberdachami. Kilkanaście lat później poznałem właściciela, bo nadal nim pomykał i się okazało że w latach 90 po prostu kupił go sobie bo miał liczną rodzinę i potrzebował czegoś z większą ilością siedzeń :D inny egzemplarz, to już zaczytane w internecie dostał przeszczep tyłu od poloneza i służył jako dostawczak styropianu
marfiusz - @saymon trochę ich faktycznie było. Pamiętam za dzieciaka często widywałem...

źródło: unnamed (2)

Pobierz
  • Odpowiedz